Повезане вести

Послао чудну поруку, па се сам пријавио у болницу! Ево шта је Томовић написао пре хоспитализације, лече га струјом!

Послао чудну поруку, па се сам пријавио у болницу! Ево шта је Томовић написао пре хоспитализације, лече га струјом!

Мондо 22.09.2023
Бојану Томовићу нагло се погоршало здравствено стање због чега је хоспитализован. Бојану Томовићу нагло се погоршало здравствено стање због чега је хоспитализован. ПевачБојан Томовић се већ годинама бори с биполарним… »
"Нисам покушао да се убијем" - Прва слика Бојана Томовића из болнице затвореног типа, лече га струјом: Јако сам лоше!

"Нисам покушао да се убијем" - Прва слика Бојана Томовића из болнице затвореног типа, лече га струјом: Јако сам лоше!

Мондо 22.09.2023
Певач Бојан Томовић хоспитализован је након што му се стање погоршало и након што је сам отишао да се пријави у болницу. Певач Бојан Томовић хоспитализован је након што му се стање погоршало и након што је сам отишао да се… »
Прва фотка бојана томовића из болнице, певач овако сада изгледа! Ексклузивно за Курир: Јако сам лоше, лече ме струјом

Прва фотка бојана томовића из болнице, певач овако сада изгледа! Ексклузивно за Курир: Јако сам лоше, лече ме струјом

Курир 22.09.2023
Бојан Томовић се већ данима налази у болници затвореног типа, где га лече услед депресије која је проузрокована биполарним поремећајем. Ми смо ступили у контакт са певачем који свој проблем поделио са нама. "Већ три дана сам у… »
Бојан Томовић се за Нова.рс огласио из болнице: Вратила ми се депресија, покушавају да ми биполарни поремећај доведу у…

Бојан Томовић се за Нова.рс огласио из болнице: Вратила ми се депресија, покушавају да ми биполарни поремећај доведу у…

Нова 22.09.2023
Познати певач Бојан Томовић налази се у болници у Црној Гори. Након што је хоспитализован, он се из болничке постеље огласио за Нова.рс и открио шта се десило. „У болници сам већ трећи дан. Вратила се депресија, па ми раде благе… »
Након што је хоспитализован Бојан Томовић се огласио: "Антидепресиви не помажу, покушаће да изазову хормон среће"

Након што је хоспитализован Бојан Томовић се огласио: "Антидепресиви не помажу, покушаће да изазову хормон среће"

Блиц 22.09.2023
Певач Бојан Томовић хоспитализован је због наглог погоршања стања. Бојан се сада огласио за домаће медије и потврдио да је у болници и открио том приликом детаље. Како је Бојан истакао, у болници је већ неколико дана, а разлог… »

Вести дана »