Повезане вести
Лучић: Најтежи део смо решили, сигуран сам да ћемо и у другом полувремену победити
Нови магазин 23.09.2023
Најтежи део смо решили, а то је да уопште наша фирма постоји, каже за РТС генерални директор "Телекома Србија" Владимир Лучић након што је Приштина усвојила жалбу на решење о забрани рада ћерке фирме "МТС доо" на Косову и… »
Директор Телекома Србија: Главна борба на КиМ завршена, сигуран сам у победу и у другом полувремену
Спутник 23.09.2023
Генерални директор Телекома Србија Владимир Лучиц́ изјавио је да ц́е усвајање жалбе Телекома Србија на решење о забрани рада његове ц́ерке фирме МТС д.о.о на Косову и Метохији овој компанији омогуц́ити да настави да несметано… »
Лучић: Главна борба успешно завршена, сигуран сам у победу и у другом полувремену
Еуроневс 23.09.2023
Генерални директор Телеком Србија Владимир Лучић изјавио је данас да ће усвајање жалбе Телекома Србија на решење о забрани рада његове ћерке фирме МТС д.о.о на Косову и Метохији (КиМ) овој компанији омогућити да настави да… »
Усвојена жалба Телекома на решење о забрани рада на Косову
Данас 22.09.2023
Усвојена је жалба Телекома на решење о забрани рада те компаније на Косову, односно о брисању фирме “МТС д.о.о” из регистра предузећа, пише Косово онлајн. Генерални директор „Телекома Србије“ Владимир Лучић, који је у уторак… »
Вести дана »
(БЛОГ) Протест студената Правног, шетали и до "успаваних институција" - Вучићу поручили да распише изборе
Н1 Инфо пре 8 минутајош 26 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 13 минутајош 40 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 5 сатијош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане