Повезане вести

Лучић: Најтежи део смо решили, сигуран сам да ћемо и у другом полувремену победити

Лучић: Најтежи део смо решили, сигуран сам да ћемо и у другом полувремену победити

Нови магазин 23.09.2023
Најтежи део смо решили, а то је да уопште наша фирма постоји, каже за РТС генерални директор "Телекома Србија" Владимир Лучић након што је Приштина усвојила жалбу на решење о забрани рада ћерке фирме "МТС доо" на Косову и… »
Директор Телекома Србија: Главна борба на КиМ завршена, сигуран сам у победу и у другом полувремену

Директор Телекома Србија: Главна борба на КиМ завршена, сигуран сам у победу и у другом полувремену

Спутник 23.09.2023
Генерални директор Телекома Србија Владимир Лучиц́ изјавио је да ц́е усвајање жалбе Телекома Србија на решење о забрани рада његове ц́ерке фирме МТС д.о.о на Косову и Метохији овој компанији омогуц́ити да настави да несметано… »
Лучић: Главна борба успешно завршена, сигуран сам у победу и у другом полувремену

Лучић: Главна борба успешно завршена, сигуран сам у победу и у другом полувремену

Еуроневс 23.09.2023
Генерални директор Телеком Србија Владимир Лучић изјавио је данас да ће усвајање жалбе Телекома Србија на решење о забрани рада његове ћерке фирме МТС д.о.о на Косову и Метохији (КиМ) овој компанији омогућити да настави да… »
Усвојена жалба Телекома на решење о забрани рада на Косову

Усвојена жалба Телекома на решење о забрани рада на Косову

Данас 22.09.2023
Усвојена је жалба Телекома на решење о забрани рада те компаније на Косову, односно о брисању фирме “МТС д.о.о” из регистра предузећа, пише Косово онлајн. Генерални директор „Телекома Србије“ Владимир Лучић, који је у уторак… »

Вести дана »