Povezane vesti
Lučić: Najteži deo smo rešili, siguran sam da ćemo i u drugom poluvremenu pobediti
Novi magazin 23.09.2023
Najteži deo smo rešili, a to je da uopšte naša firma postoji, kaže za RTS generalni direktor "Telekoma Srbija" Vladimir Lučić nakon što je Priština usvojila žalbu na rešenje o zabrani rada ćerke firme "MTS doo" na Kosovu i Metohiji. Ističe da… »
Direktor Telekoma Srbija: Glavna borba na KiM završena, siguran sam u pobedu i u drugom poluvremenu
Sputnik 23.09.2023
Generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić izjavio je da će usvajanje žalbe Telekoma Srbija na rešenje o zabrani rada njegove ćerke firme MTS d.o.o na Kosovu i Metohiji ovoj kompaniji omogućiti da nastavi da nesmetano radi na KiM, ali da… »
Lučić: Glavna borba uspešno završena, siguran sam u pobedu i u drugom poluvremenu
Euronews 23.09.2023
Generalni direktor Telekom Srbija Vladimir Lučić izjavio je danas da će usvajanje žalbe Telekoma Srbija na rešenje o zabrani rada njegove ćerke firme MTS d.o.o na Kosovu i Metohiji (KiM) ovoj kompaniji omogućiti da nastavi da nesmetano radi na KiM… »
Usvojena žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada na Kosovu
Danas 22.09.2023
Usvojena je žalba Telekoma na rešenje o zabrani rada te kompanije na Kosovu, odnosno o brisanju firme “MTS d.o.o” iz registra preduzeća, piše Kosovo onlajn. Generalni direktor „Telekoma Srbije“ Vladimir Lučić, koji je u utorak boravio u… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 8 satijoš 33 povezane

Dekanka iz Niša: Bez odgovora na "pretnje" Ministarstva - sve je nadoknadivo, životi nisu
Radio 021 pre 7 satijoš 29 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 11 satijoš 31 povezana