Повезане вести

Спиридоновић: Разумем сиромашне, али не могу да схватим Роналда!

Спиридоновић: Разумем сиромашне, али не могу да схватим Роналда!

Спортски журнал 23.09.2023
Некадашњи играч Црвене звезде искрено о разлозима због којих игра у Саудијској Арабији. Срђан Спиридоновић, брзоноги нападач који се није снашао у Црвеној звезди, тренутно игра у Хајеру, члану друге лиге Саудијске Арабије… »
У саудијској арабији због новца: Бивши фудбалер Звезде признао зашто је дошао на Блиски исток, али му Роналдо није јасан

У саудијској арабији због новца: Бивши фудбалер Звезде признао зашто је дошао на Блиски исток, али му Роналдо није јасан

Вечерње новости 23.09.2023
БИВШИ фудбалер Црвене звезде, Срђан Спиридоновић прешао је овог лета у Хаџер који се такмичи у другој лиги Саудијске Арабије. Открио је зашто је одлучио да каријеру настави у Азији. ФОТО: М. Вукадиновић Овај 30-годишњак је у… »
Спиридоновић је дошао због новца, али се пита: "Шта ће овде Кристијано Роналдо?"

Спиридоновић је дошао због новца, али се пита: "Шта ће овде Кристијано Роналдо?"

Спортске.нет 23.09.2023
У разговору за аустријски недељник "Профил" Срђан Спиридоновић је објаснио разлоге свог одласка у Саудијску Арабију. "Ако хоћете да уновчите своју каријеру, ово је право место", објаснио је некадашњи фудбалер Црвене звезде. Он… »
Бивши фудбалер Звезде испроизивао Роналда: Ја сам овде због пара, не разумем шта ће ту Кристијано

Бивши фудбалер Звезде испроизивао Роналда: Ја сам овде због пара, не разумем шта ће ту Кристијано

Нова 23.09.2023
Отворио душу. Дошао је у Црвену звезду као велико појачање, али од свега на крају није било ништа, а ни његова каријера није ишла онако како је прижељкивао. Срђан Спиридоновић сада игра у Саудијској Арабији и то у другој лиги… »
Ја сам овде због новца, а што је кристијано дошао?! Бивши играч Звезде "пецнуо" Роналда!

Ја сам овде због новца, а што је кристијано дошао?! Бивши играч Звезде "пецнуо" Роналда!

Мондо 23.09.2023
Некадашњи крилни нападач Црвене звезде Срђан Спиридоновић не разуме одлуку Кристијана Роналда. Некадашњи крилни нападач Црвене звезде Срђан Спиридоновић не разуме одлуку Кристијана Роналда. Некадашњи фудбалер Црвене звезде… »

Вести дана »