Повезане вести
"Ана је држала украјинку закључану у стану": Исповест раднице из Ћурчићкиног козметичког салона: "Почела је да виче кад сам…
Блиц 23.09.2023
Синоћ се на имање у Шимановцима уселила нова такмичарка, Драгана Јеремић, која је својевремено радила у салону Ане Ћурчић. Драгана је, пре самог уласка у "Елиту" причала о проблемима које је имала са Аном Ћурчић. - Био је… »
Бивша радница Ане Ћурчић ушла у "задругу 7": Милена Качавенда остала у чуду кад ју је угледала: "одакле Ја тебе знам?"
Блиц 23.09.2023
Водитељка Душица Јаковљевић је након кратког разговора са представницима седме силе најавила и нову учесницу "Елите", а реч је о Драгани Јеремић. Наиме, Драгана је одмах на почетку открила да има 42 године, сина којима има 19… »
Вести дана »
Ледени дани стижу у Србији! Детаљна прогноза за децембар најављује снег и -7°Ц, а ево шта нас чека за Нову годину!
Ало пре 5 сатијош 28 повезаних
„Шта радите? Па, оде вам човек“: Одборнику „Крени-промени“ мушкарац покушао да отме телефон у „ћациленду“, а погледајте реакцију полиције ВИДЕО
Нова пре 3 сатајош 18 повезаних
Тужилаштво за организовани криминал: Нико из МУП-а нас није обавестио о новим „скај“ пакетима
Данас пре 4 сатијош 12 повезаних
Инобачка, након урушавања дела саобраћајнице у Крагујевцу: Упозоравали смо надлежне (ВИДЕО)
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 28 повезаних