Povezane vesti

Počela jesen, temperature letnje

Počela jesen, temperature letnje

Bujanovačke 23.09.2023
Bujanovac, 23. septembar 2023. -Za stanovnike severne Zemljine polulopte jesen je počela danas u 8 sati i 50 minuta, saopštilo je Astronomsko društvo „Ruđer Bošković“ iz Beograda. To znači da će ujutru Sunce biti u ravni Zemljinog ekvatora… »
Danas počinje jesen

Danas počinje jesen

OK radio 23.09.2023
Za stanovnike severne Zemljine polulopte jesen počinje danas u 8 sati i 50 minuta, saopštilo je Astronomsko društvo "Ruđer Bošković" iz Beograda. To znači da će ujutru Sunce biti u ravni Zemljinog ekvatora, odnosno prelazi sa severne na južnu… »
Počela jesen

Počela jesen

Glas Zapadne Srbije 23.09.2023
Za stanovnike severne Zemljine polulopte danas počinje jesen. Jesen je počela jutros u 8.50 sati, saopštilo je Astronomsko društvo „Ruđer Bošković” iz Beograda. To znači da će Sunce jutros biti u ravni ekvatora, odnosno da prelazi sa severne… »
Zvanično počela jesen

Zvanično počela jesen

Glas Zaječara 23.09.2023
Za stanovnike severne Zemljine polulopte jesen počinje danas u 8 sati i 50 minuta, saopštilo je Astronomsko društvo „Ruđer Bošković“ iz Beograda. To znači da će ujutru Sunce biti u ravni Zemljinog ekvatora, odnosno prelazi sa severne na južnu… »
Danas počinje jesen

Danas počinje jesen

Ozon 23.09.2023
Sremska Mitrovica – Za stanovnike severne Zemljine polulopte jesen počinje danas u 8 sati i 50 minuta, saopštilo je Astronomsko društvo „Ruđer Bošković“ iz Beograda. To znači da će ujutru Sunce biti u ravni Zemljinog ekvatora, odnosno… »

Vesti dana »