Povezane vesti
"Platio sam jagnje i cugu, koga briga koliko košta!" Hit izjava iz BiH - trener častio nakon spektakla!
Mondo 23.09.2023
I dalje se ne stišava euforija nakon epskog preokreta Zrinjskog u Konferencijskoj ligi, gde su pobedili AZ Alkmar. I dalje se ne stišava euforija nakon epskog preokreta Zrinjskog u Konferencijskoj ligi, gde su pobedili AZ Alkmar. O fudbalerima Zrinjskog… »
Trener Zrinjskog: "Nemam pojma koliko sam potrošio, odveo sam ih na jagnje i cugu"
Sportske.net 23.09.2023
I dalje se govori o uspehu koji je napravila ekipa Zrinjskog. Prvi su tim u istoriji BiH koji je zabeležio pobedu u grupnim fazama bilo kog evropskog takmičenja, i ne samo to, uspeli su da nadoknade tri gola minusa na poluvremenu protiv AZ Alkmara… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji: Na severu i zapadu kiša, na jugu do 35 stepeni
Serbian News Media pre 26 minutajoš 31 povezana

Kamčatka se opet trese: Nov jak zemljotres, eruptirao ogromni vulkan, opasnost od cunamija FOTO VIDEO
Nova pre 46 minutajoš 15 povezanih

Stanje na putevima: Pojačan saobraćaj na auto-putu ka Nišu i na granici sa Severnom Makedonijom, Bugarskom i Hrvatskom
Glas Zaječara pre 1 satjoš 11 povezanih

Danas se obeležava 30 godina od “Oluje”: Vučić i Dodik na komemoraciji, meštani Karlovaca protestuju
Serbian News Media pre 11 minutajoš 11 povezanih

(Video) Ukrajinici žestoko napali Rusiju! Masovni udari širom zemlje, gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih