Povezane vesti
"Platio sam jagnje i cugu, koga briga koliko košta!" Hit izjava iz BiH - trener častio nakon spektakla!
Mondo 23.09.2023
I dalje se ne stišava euforija nakon epskog preokreta Zrinjskog u Konferencijskoj ligi, gde su pobedili AZ Alkmar. I dalje se ne stišava euforija nakon epskog preokreta Zrinjskog u Konferencijskoj ligi, gde su pobedili AZ Alkmar. O fudbalerima Zrinjskog… »
Trener Zrinjskog: "Nemam pojma koliko sam potrošio, odveo sam ih na jagnje i cugu"
Sportske.net 23.09.2023
I dalje se govori o uspehu koji je napravila ekipa Zrinjskog. Prvi su tim u istoriji BiH koji je zabeležio pobedu u grupnim fazama bilo kog evropskog takmičenja, i ne samo to, uspeli su da nadoknade tri gola minusa na poluvremenu protiv AZ Alkmara… »
Vesti dana »

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

MUP: Prijava protiv muškarca koji je u Pančevu vređao Mariniku Tepić i njenu majku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Đurić optužio austrijsku ministarku za mešanje u unutrašnje političke odnose u Srbiji
Danas pre 3 satajoš 1 povezana