Povezane vesti
Došli smo u ekskluzivan posed snimka bojana tomovića iz bolnice: Usnimljen dok obavlja ovu radnju, evo kako izgleda
Kurir 23.09.2023
Bojan Tomović hospitalizovan je, a razlog je njegova borba sa teškom depresijom. Pevač godinama već ne krije sa kakvom dijagnozom se svakodnevno bori, a nedavno je i otkrio zašto se ovoga puta našao u bolničkoj postelji. - Vratila se depresija, pa sam se… »
Predviđali su mu veliku karijeru, a onda je nestao i promenio veru: Teška životna priča Bojana Tomovića, zbog jedne stvari se…
Blic 23.09.2023
Pevač Bojan Tomović hospitalizovan je juče zbog naglog pogoršanja stanja. Kako je Bojan istakao, u bolnici je već nekoliko dana, a razlog teška borba sa depresijom. - Vratila se depresija, pa sam se sam prijavio na elektromagnetnu stimulaciju mozga, jer… »
Vesti dana »
Obustavlja se postupak protiv Vesića, Tanasković, Dimoski i još tri osobe u slučaju pada nadstrešnice
B92 pre 46 minutajoš 69 povezanih
Stefanović (SSP) o ambasadorskoj konferenciji: Vučić govorio kao Milošević pre pada s vlasti
Beta pre 3 satajoš 37 povezanih
Stefanović: Dolovac zadržava uticaj u javnotužilačkoj organizaciji i VST, ali to je privid
RTV pre 1 satjoš 25 povezanih
Država obećala MMF-u poskupljenje struje i putarina, Fond upozorava na veliki potencijalni trošak krize sa snabdevanjem gorivom
Danas pre 2 satajoš 15 povezanih
(Video) Ovaj deo Srbije zavejao sneg! Evo gde će do sutra napadati i do pola metra!
Dnevnik pre 2 satajoš 57 povezanih