Povezane vesti
Došli smo u ekskluzivan posed snimka bojana tomovića iz bolnice: Usnimljen dok obavlja ovu radnju, evo kako izgleda
Kurir 23.09.2023
Bojan Tomović hospitalizovan je, a razlog je njegova borba sa teškom depresijom. Pevač godinama već ne krije sa kakvom dijagnozom se svakodnevno bori, a nedavno je i otkrio zašto se ovoga puta našao u bolničkoj postelji. - Vratila se depresija, pa… »
Predviđali su mu veliku karijeru, a onda je nestao i promenio veru: Teška životna priča Bojana Tomovića, zbog jedne stvari…
Blic 23.09.2023
Pevač Bojan Tomović hospitalizovan je juče zbog naglog pogoršanja stanja. Kako je Bojan istakao, u bolnici je već nekoliko dana, a razlog teška borba sa depresijom. - Vratila se depresija, pa sam se sam prijavio na elektromagnetnu stimulaciju mozga… »
Vesti dana »

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 8 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 4 satijoš 1 povezana