Povezane vesti
Došli smo u ekskluzivan posed snimka bojana tomovića iz bolnice: Usnimljen dok obavlja ovu radnju, evo kako izgleda
Kurir 23.09.2023
Bojan Tomović hospitalizovan je, a razlog je njegova borba sa teškom depresijom. Pevač godinama već ne krije sa kakvom dijagnozom se svakodnevno bori, a nedavno je i otkrio zašto se ovoga puta našao u bolničkoj postelji. - Vratila se depresija, pa sam se… »
Predviđali su mu veliku karijeru, a onda je nestao i promenio veru: Teška životna priča Bojana Tomovića, zbog jedne stvari se…
Blic 23.09.2023
Pevač Bojan Tomović hospitalizovan je juče zbog naglog pogoršanja stanja. Kako je Bojan istakao, u bolnici je već nekoliko dana, a razlog teška borba sa depresijom. - Vratila se depresija, pa sam se sam prijavio na elektromagnetnu stimulaciju mozga, jer… »
Vesti dana »
Poslanici Skupštine Srbije nastavili sednicu o biračkom spisku i leks specijalisu o Generalštabu
Beta pre 2 satajoš 25 povezanih
Nova okupljanja ispred Skupštine: Studenti sa šatorima kreću za Beograd da podrže Hrku, večeras skup pristalica vlasti
NIN pre 49 minutajoš 33 povezane
Ovaj deo Srbije čeka provala oblaka RHMZ se oglasio sa najnovijom prognozom za naredne dane, sledi potop
Alo pre 49 minutajoš 19 povezanih
Požar u Domu penzionera u Tuzli: Stradalo najmanje jedanaest osoba, povređeno više od 30
NIN pre 1 satjoš 73 povezane
Automobilom se zaleteo na pešake i vikao "Alahu akbar" u Parizu: Povređeni u kritičnom stanju
Mondo pre 14 minutajoš 14 povezanih