Повезане вести

"Забранићу да се о мени снима" Певачица без длаке на језику у емисији Диван шоу: Плакала сам после тог филма, ипак Ја То не…

"Забранићу да се о мени снима" Певачица без длаке на језику у емисији Диван шоу: Плакала сам после тог филма, ипак Ја То не…

Курир 23.09.2023
У емисији "Диван шоу" код водитеља и новинара Ивана Гајића гостовале су Бети Ђорђевић и Лепа Лукић певачице које су обележиле једну и епоху и оставиле мелодије које се и данас слушају. Водитељ Гајић, познат по чувеном квизу… »
Исцепала ми је ролку и рекла "то да више ниси обукла": Лепа Лукић о Терези Кесовији - отишле на ручак, а онда хаос!

Исцепала ми је ролку и рекла "то да више ниси обукла": Лепа Лукић о Терези Кесовији - отишле на ручак, а онда хаос!

Мондо 23.09.2023
Певачица се присетила гостовања Терезе Кесовије и тренутка када ју је "ослободила комплекса" Певачица се присетила гостовања Терезе Кесовије и тренутка када ју је "ослободила комплекса" Певачица Лепа Лукић гостовала је у… »
"Исцепала ми је целу ролку до доле и рекла: То више да ниси обукла!" Лепа Лукић о Терези Кесовији: Због ње сам РЕШИЛА…

"Исцепала ми је целу ролку до доле и рекла: То више да ниси обукла!" Лепа Лукић о Терези Кесовији: Због ње сам РЕШИЛА…

Курир 23.09.2023
У свом гостовању у емисији "Диван шоу" код водитеља Ивана Гајића, две певачице Бети Ђорђевић и Лепа Лукић разговарале су о њиховим успонима и падовима током своје дугогодишње каријере на југословенској музичкој сцени. Дотакле… »
"Након њене смрти, склонила сам све плакате из куће" Лепа о Силваниној трагедији, открила језив детаљ: Од страха сам се…

"Након њене смрти, склонила сам све плакате из куће" Лепа о Силваниној трагедији, открила језив детаљ: Од страха сам се…

Курир 23.09.2023
У емисији коју можете гледати сваке суборе у 15 сати на Курир телевизији "Диван шоу", а води је новинар Иван Гајић, гостовале су певачице познате дуги низ година српској музичкој сцени - Бети Ђорђевић и Лепа Лукић. Гостујући код… »
Позната певачица о звуку који је запечатио музичку епоху: Нисам могла да кокетирам са турбо фолком, остала сам верна свом…

Позната певачица о звуку који је запечатио музичку епоху: Нисам могла да кокетирам са турбо фолком, остала сам верна свом…

Курир 23.09.2023
Ове суботе у емисији " Диван шоу" код водитеља и новинара Ивана Гајића гостовале су Бети Ђорђевић и Лепа Лукић певачице које су обележиле једну и епоху и оставиле мелодије које се и данас слушају. Бети Ђорђевић, позната по… »
Невероватно изненађење у дивном шоу: Укључио се у емисију и рекао познатој певачици: Ти си ђаво као и ја! Знам да ћеш да…

Невероватно изненађење у дивном шоу: Укључио се у емисију и рекао познатој певачици: Ти си ђаво као и ја! Знам да ћеш да…

Курир 23.09.2023
Ове суботе у емисији " Диван шоу" код водитеља и новинара Ивана Гајића гостовале су Бети Ђорђевић и Лепа Лукић певачице које су обележиле једну и епоху и оставиле за себе музичка остварења која се и данас слушају. Ђорђевић… »

Вести дана »