Повезане вести
(Видео) "ви нисте ја": Наташа Беквалац одговорила свима који шаљу "отровне стрелице"
Блиц 23.09.2023
Једна од најпопуларнијих певачица на нашој јавној сцени, Наташа Беквалац често је била на мети коментара како од стране колега тако и од публике, ипак, није се много обазирала на приче које круже о њој, а у емисији "Метар мога… »
(Видео) "комшије сам морала да: Навикнем..." Наташа Беквалац је одрасла у овој згради у Новом Саду, а када је дошла у Београд…
Блиц 23.09.2023
Певачица Наташа Беквалац је већ више од две деценије на музичкој сцени. О њеном животу за све то време се много тога зна, а шта о томе мисле њени суграђани па и она сама сазнајте у првој епизоди друге сезоне емисије "Метар мога… »
(Видео) "моје мишљене је сасвим другачије": Суграђанке коментаришу Наташу Беквалац и то какав живот води као и њену каријеру…
Блиц 23.09.2023
Певачица Наташа Беквалац од како се појавила на јавној сцени одувек је била једна од оних коју су сви коментарисали, а овога пута за емисију "Метар мога села" лепу Новосађанку коментаришу њене суграђанке. Наташа Беквалац у… »
"Крао сам као клинац": Раша Буквић гост емисије "Балканском улицом", недеља 16.30 х нова сезона
Блиц 23.09.2023
Нова сезона једне од ваших омиљених емисија "Балканском улицом" почиње у недељу у 16.30 сати само на Блиц телевизији на МТС каналу 115. И у овој двадесет другој сезони ауторка и водитељка емисије "Балканском улицом", Весна… »
Вести дана »
Почела пријава нелегалних објеката у Пријепољу: велики одзив грађана већ првог дана
ПП медиа пре 1 сатјош 48 повезаних
Нови сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Недељник пре 58 минутајош 31 повезана
Економиста о евентуалним секундарним санкцијама НБС: "Могу изазвати многе поремећаје али ово је ОХРАБРУЈУЋЕ"
Телеграф пре 3 минутајош 24 повезане