Повезане вести

Рускиња Ксенија тврди да јој је Београд уништио живот Опијање и луди провод довели је до депресије (видео)

Рускиња Ксенија тврди да јој је Београд уништио живот Опијање и луди провод довели је до депресије (видео)

Дневник 23.09.2023
Рускиња Ксенија која је избегла у Србију, бежећи од рата у том делу планете, у протеклом периоду обраћала се јавности путем свог Јутјуб канала, где је износила своја запажања о боравку у Србији и суживоту међу Србима. Овога… »
"Београд ми је уништио живот, то је град греха"! Рускиња Ксенија једно није могла ни да замисли: Србија није за слабе

"Београд ми је уништио живот, то је град греха"! Рускиња Ксенија једно није могла ни да замисли: Србија није за слабе

Мондо 23.09.2023
Рускиња Кристина се пожалила на Јутјуб каналу да јој је Београд уништио живот. Рускиња Кристина се пожалила на Јутјуб каналу да јој је Београд уништио живот. Јавности се у протеклом периоду преко свог Јутјуб канала обраћала… »
Рускиња Ксенија тврди да јој је Србија уништила живот: "Претерујем с пићем и проводом, добила сам депресију"

Рускиња Ксенија тврди да јој је Србија уништила живот: "Претерујем с пићем и проводом, добила сам депресију"

Телеграф 23.09.2023
Њен видео у ком прича како Руси не доживљавају Србе као браћу постао је виралан, а након тога представила је и 5 ствари које су је шокирале у нашој земљи. Рускиња Ксенија која је избегла у Србију, бежећи од рата у том делу… »

Вести дана »