Povezane vesti
Ministri obrane i bezbednosti BIH se uzajamno optužuju za drogiranje i alkoholizam
Beta 23.09.2023
Ministri odbrane i bezbednosti Bosne i Hercegovine javno su razmenili uvrede, optužujući jedan drugog za drogiranje i alkoholizam, a u pozadini tog sukoba su njihovi suprotni politički stavoovi, piše danas agencija HINA. Ministar odbrane BiH Zukan Helez… »
VIDEO: Pršti sukob bh. ministara iz RS i FBiH, međusobno se optužuju za drogiranje i alkoholizam
N1 Info 23.09.2023
Ministri odbrane i bezbednosti Bosne i Hercegovine javno su razmenili uvrede, optužujući jedan drugog za drogiranje i alkoholizam, a u pozadini tog sukoba su njihovi suprotni politički stavoovi, piše agencija HINA. Ministar odbrane BiH Zukan Helez iz SDP… »
Ministri obrane i bezbednosti BIH se uzajamno optužuju za drogiranje i alkoholizam
Radio sto plus 23.09.2023
Ministar odbrane BiH Zukan Helez iz SDP BiH je u intervjuu za sarajevsku komercijalnu televiziju “Face” ustvrdio u petak da njegov kolega u Veću ministara i ministar bezbednosti Nenad Nešić ima “probleme s drogom”. “Nešić koliko potegne ‘belog’, tako i… »
Vesti dana »
Veliki požar u industrijskoj zoni u Novom Pazaru, širi se ka gradskoj toplani
Euronews pre 53 minutajoš 34 povezane
"Samo sam legao pet minuta" Siner otkrio šta je radio tokom prekida! Ni sam ne zna kako je uspeo da se izvuče!
Kurir pre 58 minutajoš 32 povezane
„Igrali smo bez kontakta“: Duško Ivanović brutalno iskren nakon poraza od Zvezde!
Hot sport pre 28 minutajoš 22 povezane
Ostoja Mijailović otkrio zašto se nije javio na telefon Željku Obradoviću: "Navijači me vređaju, a trener..."
Telegraf pre 3 minutajoš 17 povezanih