Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
(BLOG) Akcija 15 minuta za 15 stradalih, najavljena blokada više saobraćajnica
N1 Info pre 56 minutajoš 15 povezanih
Blokadama se od danas pridružuju i studenti beogradskog Fakulteta organizacionih nauka
Nedeljnik pre 56 minutajoš 11 povezanih
"Strah je zavladao gradom" Alaviti masovno beže iz Homsa ka obalama Sirije, sklanjaju svoje najmilije, sprema se veliki pokolj, džihadisti nadiru! (video)
Kurir pre 1 satjoš 14 povezanih
Vučević: Eksplozija na kanalu Ibar-Lepenica trebalo da bude izgovor za ulazak KBS na sever Kosova
Novi magazin pre 2 satajoš 13 povezanih
Ruska vojska tokom noći uništila 33 ukrajinska drona i dva bespilotna čamca
RTV pre 3 satajoš 11 povezanih