Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
"Rušenje Bašara al Asada je poput pada Berlinskog zida": Ovo su pobednici i gubitnici promene režima u Siriji
Telegraf pre 2 satajoš 14 povezanih
Studenti Filozofskog fakulteta samo delimično ispunili predlog dekanata: Ne veruju upravi
Radio 021 pre 55 minutajoš 11 povezanih
Vučić u poseti Nemačkoj, sa Šolcom u Saksoniji na prezentaciji plana iskopavanja litijuma
RTV pre 2 satajoš 12 povezanih
„U SNS se prave mrtvi i međusobno se optužuju“: Ko je pustio podatke građana iz njihove baze i odakle im oni
N1 Info pre 3 satajoš 3 povezane
Izraelske trupe nadomak Damaska: Haos u Siriji, sukob dobija novi zamah nakon svrgavanja Asada
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih