Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
Više od 30 fakulteta u blokadi: Važniji su ispiti o moralu, i FTN u Novom Sadu izglasao blokadu
N1 Info pre 2 satajoš 71 povezana
Dani u kojima su se dogodile decenije – svi su bili iznenađeni Asadovim brzim padom, osim dve adrese
RTS pre 2 satajoš 43 povezane
"Baza odsečena, visimo o koncu": Ugrožene ruske baze u Siriji: Moskva preti žestokim odgovorom u slučaju napada, oglasio se i Kremlj
Blic pre 11 satijoš 23 povezane
Uhapšen manijak iz Požarevca: Nudio devojkama masažu, pa ih neprimereno dodirivao
Mondo pre 54 minutajoš 22 povezane
Oslobođeni zatvorenici iz Asadovog zatvora: „Suze radosnice i tuga“
Nedeljnik pre 11 satijoš 19 povezanih