Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
Bogdanović "rešetao" i ušao u "klub 100" - Jang presudio Lejkersima VIDEO
B92 pre 1 satjoš 12 povezanih
Tramp u Parizu na otvaranju obnovljenog Notr-dama! Velika simbolika ga povezuje sa katedralom, jedan događaj posebno! Dolazi s jasnim ciljem! (video)
Kurir pre 34 minutajoš 8 povezanih
Predsednik Južne Koreje se izvinio zbog uvođenja vanrednog stanja, hiljade ljudi traži njegovu ostavku
BBC News pre 1 satjoš 7 povezanih
Intenzivna zimska oluja juri ka Srbiji, Evropa u pripravnosti: Očekuju se obilne padavine, udari vetra 120km/h
Mondo pre 1 satjoš 8 povezanih