Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
Pogačar: Na današnjem protestu ćemo zatražiti da se Zobenica pozove na odgovornost
Beta pre 3 satajoš 20 povezanih
U protestu Zastani Srbijo na 15 minuta studenti i učenici uz građane, nekoliko manjih incidenata, ali i jedan veći sa članovima Filharmonije (FOTO/VIDEO)
Danas pre 24 minutajoš 19 povezanih
U većem delu Srbije sutra suvo vreme, temperatura do devet stepeni
Novi magazin pre 30 minutajoš 14 povezanih
Završen protest u Novom Sadu, ali i sednica pokrajinske Skupštine posle prekida i incidenata (FOTO)
Insajder pre 24 minutajoš 10 povezanih