Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
Pala Vlada u Francuskoj: Šta će uraditi predsednik Makron? Kako će se ovo odraziti na EU?
Kurir pre 16 minutajoš 49 povezanih
Jovović za N1: Nek mi Dačić pokaže jednog policajca kog sam povredio, SNS hoće da nas skloni sa ulica
N1 Info pre 5 satijoš 37 povezanih
Zapretio Evropi, pa razbesneo sve kad je reč uzeo Amerikanac! Lavrov napravio haos na samitu OEBS na Malti
Mondo pre 2 satajoš 25 povezanih
Novosadski PMF podržao studente, podrška i učenicima Jovine gimnazije
Radio 021 pre 1 satjoš 22 povezane