Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
‘Broj, a ne ime’: U Siriji se oslobođeni zatvorenici prisjećaju užasa prošlosti
Al Jazeera pre 2 satajoš 145 povezanih
Uživo živ je Asad, stigao u Moskvu! Hiljade Sirijaca vraća se kući, oglasili se Tramp i Rusija: Pobunjenici oslobodili sve zatvorenike, Amerika već planira sledeće korake (foto/video)
Blic pre 24 minutajoš 55 povezanih
Volodimir Zelenski: "Od početka rata poginulo 43.000 ukrajinskih vojnika, a 370.000 je ranjeno"
Telegraf pre 3 satajoš 18 povezanih