Povezane vesti
Rada Manojlović i danas pamti reči Saše popovića! Jednom je samo pozvao i naredio da bude spremna, a onda se desilo ovo
Kurir 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
"Jednog dana me je pozvao Popović i rekao: Stiže moja žena, budi spremna" Rada Manojlović i dan danas pamti ovaj gest…
Blic 23.09.2023
Pevačica Rada Manojlović priznala je da joj je leto bilo prilično radno i da ne stiže nimalo da se odmori. - Ne spava se uopšte, ali nije mi žao. Suzana Jovanović me najbolje razume – priznala je Rada koja se sa koleginicom nije videla šest… »
Vesti dana »
Kakva sudbina sada čeka Siriju? Bašar al-Asad je pobegao, narod slavi svrgavanje "diktatora", ali se tu otvaraju brojna pitanja! Rat nije završen?
Kurir pre 6 minutajoš 31 povezana
Teško onom koga Rusi brane: Zašto je Vladimir Putin odlučio da pusti Asada niz vodu: Sirija nije jedina zemlja u kojoj je pokazao svoj modus operandi
Blic pre 42 minutajoš 25 povezanih
Vučević: Tramp pozdravio predsednika Vučića, Mask zna skoro sve o Srbiji
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Nikola Jokić postavio rekord karijere: Noć o kojoj će se pričati!
Vesti online pre 1 satjoš 16 povezanih
Ovako izgleda Nikola Jokić posle rekorda karijere: Sam i utučen, evo šta je radio dok je Denver srljao u poraz
Telegraf pre 41 minutajoš 15 povezanih