Povezane vesti
Sofija Mandić: Vlada je pala 3. i 4. maja, pali su kada su reagovali onako oholo
Nova 23.09.2023
Sofija Mandić iz CEPRIS-a istakla je na večerašnjem protestu "Srbija protiv nasilja" da je za ovakvo stanje u Srbiji odgovorno isključivo vlast, a ne na opoziciji. „Ja na ovom protestu govorim drugi put u dva meseca. Ja sam ovde večeras zato što… »
Sofija Mandić: Vlast je pala 3. i 4. maja, zbog oholosti kojom je reagovala na tragediju
N1 Info 23.09.2023
Vlada je pala 3. i 4. maja, kada su reagovali onako oholo na najveću tragediju koja se dogodila u Srbiji, i to u miru, rekla je na 21. protestu "Srbija protiv nasilja" pravnica Sofija Mandić „Mogli su to da isprave tako što su mogli da ispune naše… »
Mandić: Vlada je pala 3. i 4. maja, pali su kada su reagovali onako oholo
Nova 23.09.2023
Sofija Mandić iz CEPRIS-a istakla je na večerašnjem protestu "Srbija protiv nasilja" da je za ovakvo stanje u Srbiji odgovorno isključivo vlast, a ne na opoziciji. „Ja na ovom protestu govorim drugi put u dva meseca. Ja sam ovde večeras zato što… »
Vesti dana »

Studenti blokiraju zgradu RTS u Beogradu, odgovor: „Ovo je nasilje"
BBC News pre 58 minutajoš 100 povezanih

Profesori došli na plenum: Protest ispred Medicinskog fakulteta u Nišu do 15h
Novi magazin pre 3 satajoš 22 povezane

BLOG „Umorni smo od blokada“: Macut izložio ekspoze, rasprave tokom izbora „nove vlade“
N1 Info pre 16 minutajoš 53 povezane

„Studenti i oni koji ih instruiraju ne znaju šta rade“: Olivera Zekić o blokadi RTS-a
Danas pre 3 satajoš 53 povezane