Повезане вести

Нова повика на суђење - Ћурчић: "Ово више не може да се трпи"

Нова повика на суђење - Ћурчић: "Ово више не може да се трпи"

Спортске.нет 24.09.2023
Ових дана се у Србији поново у негативном светлу говори о фудбалским судијама, изгледа да нама ни ВАР технологија не помаже, а нову причу синоћ је у Новом Саду покренуо тренер Јавора Радован Ћурчић. Војводина је у осмом колу… »
Председник ми је рекао да ово кажем - и рећи ћу! Бурна конференција у Суперлиги: "Ако бих ја почео да причам..."

Председник ми је рекао да ово кажем - и рећи ћу! Бурна конференција у Суперлиги: "Ако бих ја почео да причам..."

Мондо 24.09.2023
На терену је било напето, а онда су тренери дошли на конференцију за новинаре. На терену је било напето, а онда су тренери дошли на конференцију за новинаре. Јавор је изгубио од Војводине у Новом Саду 1:2 у драматичној завршници… »
Поповић: Оваква победа нам је била потребна

Поповић: Оваква победа нам је била потребна

Спортски журнал 24.09.2023
Фудбалери „старе даме“ победили су Јавор са 2:1 головима Радомира Милосављевића и Асмира Кајевића у надокнади времена. Тренер Војводине Ранко Поповић честитао је својим играчима на победи и сматра да им је овакав тријумф био… »
Тренер Војводине после победе: За месец дана нико није направио игру

Тренер Војводине после победе: За месец дана нико није направио игру

Радио 021 24.09.2023
Тренер Војводине Ранко Поповић честитао је играчима након победе против Јавора у домаћем шампионату, резултатом 2:1. Воша је до победе стигла у надокнади времена. Поповиће истиче да је задовољан игром, али и да је незадовољан… »

Вести дана »