Povezane vesti
Osumnjičeni za ubistvo u Smederevu uhapšen u Nemačkoj
Politika 24.09.2023
Osumnjičeni za ubistvo u jednom lokalu u Smederevu uhapšen je u Nemačkoj, kada se sam predao nemačkoj policiji, saznaje Tanjug. Sumnja se da je N.K. (44) iz Smedereva u četvrtak, 21. septembra, izvršio krivično delo teško ubistvo, u jednom lokalu… »
Euronews 24.09.2023
Osumnjičeni za ubistvo u jednom lokalu u Smederevu uhapšen je u Nemačkoj, kada se sam predao nemačkoj policiji, saznaje Tanjug. Sumnja se da je N.K. (44) iz Smedereva u četvrtak, 21. septembra, izvršio krivično delo teško ubistvo, u jednom lokalu… »
RTV 24.09.2023
BEOGRAD - Osumnjičeni za ubistvo u jednom lokalu u Smederevu uhapšen je u Nemačkoj, kada se sam predao nemačkoj policiji, saznaje Tanjug. Sumnja se da je N.K. (44) iz Smedereva u četvrtak, 21. septembra, izvršio krivično delo teško ubistvo, u… »
Video na vestima da je identifikovan, pa se sam predao! Detalji hapšenja Živkovog ubice iz Smedereva - otkriven i motiv?
Mondo 24.09.2023
Osumnjičeni za ubistvo vlasnika lokala u Smederevu se sam predao policiji. Osumnjičeni za ubistvo vlasnika lokala u Smederevu se sam predao policiji. N. K. (44), koji je osumnjičen da je ubio Živka I. u Smederevu, uhapšen je nakon tri dana bekstva… »
Ubica iz Smedereva video na vestima da je identifikovan, pa se predao policiji u Nemačkoj: Detalji hapšenja osumnjičenog da…
Nova 24.09.2023
N. K. (44), koji je osumnjičen da je ubio Živka I. u Smederevu, uhapšen je nakon tri dana bekstva kada se predao policiji u Nemačkoj. Policija u Smederevu je ubrzo nakon zločina identifikovala N. K. (44) iz Smedereva, za koga se sumnja da je 21… »
Živkov ubica se sam predao policiji: Otkriveno u kojoj državi je uhapšen: Zbog novca izbo muškarca 70 puta!
Blic 24.09.2023
N. K. (44), koji je osumnjičen da je ubio Živka I. u Smederevu, uhapšen je nakon tri dana bekstva. Kako saznaje "Blic" N.K. se sam predao policiji u Nemačkoj. Policija u Smederevu je ubrzo nakon zločina identifikovala N. K. (44) iz Smedereva, za koga… »
Detalji hapšenja osumnjičenog za ubistvo u Smederevu: Sam se predao policiji u Nemačkoj, određen mu pritvor
Telegraf 24.09.2023
Podsetimo, u pritvoru su i brat i otac osumnjičenog zbog pomaganja u zločinu. N.M. (44) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Ž.I. (68) iz Smedereva u lokalu na Zelenoj pijaci u subotu, a policiji se predao u Nemačkoj, saznaje Telegraf.rs. Kako… »
Uhapšen osumnjičeni za teško ubistvo muškarca iz Smedereva Žrtva imala više od 80 uboda
Dnevnik 24.09.2023
N.M. (44) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Ž.I. (68) iz Smedereva u lokalu na Zelenoj pijaci u subotu. U pritvoru su i brat i otac osumnjičenog zbog pomaganja u zločinu, a do hapšenja je došlo u inostranstvu. Prilikom obdukcije potvrđeno je da je… »
Uhapšen osumnjičeni za ubistvo muškarca iz Smedereva
Telegraf 24.09.2023
Prilikom obdukcije potvrđeno je da je žrtva imala više od 80 uboda po celom telu, a kobni su bili oni u predelu vrata. N.M. (44) uhapšen je zbog sumnje da je ubio Ž.I. (68) iz Smedereva u lokalu na Zelenoj pijaci u subotu, saznaje Telegraf.rs. Kako… »
Vesti dana »
U Novom Sadu sutra novi protest: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice punih šest sati
Nova pre 4 satijoš 20 povezanih
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 2 satajoš 25 povezanih