Повезане вести
Осумњичени за убиство у Смедереву ухапшен у Немачкој
Еуроневс 24.09.2023
Осумњичени за убиство у једном локалу у Смедереву ухапшен је у Немачкој, када се сам предао немачкој полицији, сазнаје Тањуг. Сумња се да је Н.К. (44) из Смедерева у четвртак, 21. септембра, извршио кривично дело тешко… »
Убица из Смедерева видео на вестима да је идентификован, па се предао полицији у Немачкој: Детаљи хапшења осумњиченог да је…
Нова 24.09.2023
Н. К. (44), који је осумњичен да је убио Живка И. у Смедереву, ухапшен је након три дана бекства када се предао полицији у Немачкој. Полиција у Смедереву је убрзо након злочина идентификовала Н. К. (44) из Смедерева, за кога се… »
Живков убица се сам предао полицији: Откривено у којој држави је ухапшен: Због новца избо мушкарца 70 пута!
Блиц 24.09.2023
Н. К. (44), који је осумњичен да је убио Живка И. у Смедереву, ухапшен је након три дана бекства. Како сазнаје "Блиц" Н.К. се сам предао полицији у Немачкој. Полиција у Смедереву је убрзо након злочина идентификовала Н. К. (44)… »
Детаљи хапшења осумњиченог за убиство у Смедереву: Сам се предао полицији у Немачкој, одређен му притвор
Телеграф 24.09.2023
Подсетимо, у притвору су и брат и отац осумњиченог због помагања у злочину. Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу, а полицији се предао у Немачкој, сазнаје… »
Ухапшен осумњичени за тешко убиство мушкарца из Смедерева Жртва имала више од 80 убода
Дневник 24.09.2023
Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу. У притвору су и брат и отац осумњиченог због помагања у злочину, а до хапшења је дошло у иностранству. Приликом обдукције… »
Ухапшен осумњичени за убиство мушкарца из Смедерева
Телеграф 24.09.2023
Приликом обдукције потврђено је да је жртва имала више од 80 убода по целом телу, а кобни су били они у пределу врата. Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу… »
Вести дана »
Кишовито и магловито јутро у Србији, највиша дневна температура 12 степени
РТС пре 35 минутајош 4 повезане
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 5 сатијош 4 повезане
Келог: Близу смо мировног споразума, два питања кључна; украјинска Рада: Критична испорука оружја Кијеву
РТС пре 40 минутајош 1 повезана
Данас почиње пријава за легализацију! Министарка за "Блиц Бизнис" о процедури: Потребна су вам само ова два папира
Блиц пре 20 минутајош 4 повезане
Ово је нови курс евра: Мењачнице по овим вредностима продају валуте
Мондо пре 30 минутајош 2 повезане