Повезане вести

Осумњичени за убиство у Смедереву ухапшен у Немачкој

Осумњичени за убиство у Смедереву ухапшен у Немачкој

Еуроневс 24.09.2023
Осумњичени за убиство у једном локалу у Смедереву ухапшен је у Немачкој, када се сам предао немачкој полицији, сазнаје Тањуг. Сумња се да је Н.К. (44) из Смедерева у четвртак, 21. септембра, извршио кривично дело тешко… »
Убица из Смедерева видео на вестима да је идентификован, па се предао полицији у Немачкој: Детаљи хапшења осумњиченог да је…

Убица из Смедерева видео на вестима да је идентификован, па се предао полицији у Немачкој: Детаљи хапшења осумњиченог да је…

Нова 24.09.2023
Н. К. (44), који је осумњичен да је убио Живка И. у Смедереву, ухапшен је након три дана бекства када се предао полицији у Немачкој. Полиција у Смедереву је убрзо након злочина идентификовала Н. К. (44) из Смедерева, за кога се… »
Живков убица се сам предао полицији: Откривено у којој држави је ухапшен: Због новца избо мушкарца 70 пута!

Живков убица се сам предао полицији: Откривено у којој држави је ухапшен: Због новца избо мушкарца 70 пута!

Блиц 24.09.2023
Н. К. (44), који је осумњичен да је убио Живка И. у Смедереву, ухапшен је након три дана бекства. Како сазнаје "Блиц" Н.К. се сам предао полицији у Немачкој. Полиција у Смедереву је убрзо након злочина идентификовала Н. К. (44)… »
Детаљи хапшења осумњиченог за убиство у Смедереву: Сам се предао полицији у Немачкој, одређен му притвор

Детаљи хапшења осумњиченог за убиство у Смедереву: Сам се предао полицији у Немачкој, одређен му притвор

Телеграф 24.09.2023
Подсетимо, у притвору су и брат и отац осумњиченог због помагања у злочину. Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу, а полицији се предао у Немачкој, сазнаје… »
Ухапшен осумњичени за тешко убиство мушкарца из Смедерева Жртва имала више од 80 убода

Ухапшен осумњичени за тешко убиство мушкарца из Смедерева Жртва имала више од 80 убода

Дневник 24.09.2023
Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу. У притвору су и брат и отац осумњиченог због помагања у злочину, а до хапшења је дошло у иностранству. Приликом обдукције… »
Ухапшен осумњичени за убиство мушкарца из Смедерева

Ухапшен осумњичени за убиство мушкарца из Смедерева

Телеграф 24.09.2023
Приликом обдукције потврђено је да је жртва имала више од 80 убода по целом телу, а кобни су били они у пределу врата. Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу… »

Вести дана »