Повезане вести
Осумњичени за убиство у Смедереву ухапшен у Немачкој
Еуроневс 24.09.2023
Осумњичени за убиство у једном локалу у Смедереву ухапшен је у Немачкој, када се сам предао немачкој полицији, сазнаје Тањуг. Сумња се да је Н.К. (44) из Смедерева у четвртак, 21. септембра, извршио кривично дело тешко… »
Убица из Смедерева видео на вестима да је идентификован, па се предао полицији у Немачкој: Детаљи хапшења осумњиченог да је…
Нова 24.09.2023
Н. К. (44), који је осумњичен да је убио Живка И. у Смедереву, ухапшен је након три дана бекства када се предао полицији у Немачкој. Полиција у Смедереву је убрзо након злочина идентификовала Н. К. (44) из Смедерева, за кога се… »
Живков убица се сам предао полицији: Откривено у којој држави је ухапшен: Због новца избо мушкарца 70 пута!
Блиц 24.09.2023
Н. К. (44), који је осумњичен да је убио Живка И. у Смедереву, ухапшен је након три дана бекства. Како сазнаје "Блиц" Н.К. се сам предао полицији у Немачкој. Полиција у Смедереву је убрзо након злочина идентификовала Н. К. (44)… »
Детаљи хапшења осумњиченог за убиство у Смедереву: Сам се предао полицији у Немачкој, одређен му притвор
Телеграф 24.09.2023
Подсетимо, у притвору су и брат и отац осумњиченог због помагања у злочину. Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу, а полицији се предао у Немачкој, сазнаје… »
Ухапшен осумњичени за тешко убиство мушкарца из Смедерева Жртва имала више од 80 убода
Дневник 24.09.2023
Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу. У притвору су и брат и отац осумњиченог због помагања у злочину, а до хапшења је дошло у иностранству. Приликом обдукције… »
Ухапшен осумњичени за убиство мушкарца из Смедерева
Телеграф 24.09.2023
Приликом обдукције потврђено је да је жртва имала више од 80 убода по целом телу, а кобни су били они у пределу врата. Н.М. (44) ухапшен је због сумње да је убио Ж.И. (68) из Смедерева у локалу на Зеленој пијаци у суботу… »
Вести дана »
Почиње пријава нелегалних објеката, дигитална платформа отворена у 4.00 - какав је поступак
Н1 Инфо пре 37 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 32 минутајош 14 повезаних
Јокић на скок од трипл-дабла у победи Денвера над Шарлотом
Радио сто плус пре 2 минутајош 17 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 16 минутајош 9 повезаних