Povezane vesti
Darko Lazić o braku sa Katarinom: Ovakvu sam tražio, šta će mi neka tupava?!
Vesti online 24.09.2023
Darko Lazić nedavno je oženio svoju izabranicu Katarinu, a ona je otkrila drugu stranu njihove ljubavi i čime ju je pevač osvojio. – Ljudi ne znaju koliko je on pažljiv, koliko on u stvari svojim bližnjima pruža ljubavi, pažnje, svega… Ja sam… »
"Takva mi žena treba, šta će mi neka tupava": Darkova supruga u emisiji progovorila o njegovim manama i vrlinama, a on…
Blic 24.09.2023
Darko Lazić nedavno se oženio novom izabranicom prelepom Katarinom Lazić, a sada je ona otkrila čime ju je folker osvojio. - Ljudi ne znaju koliko je on pažljiv, koliko on u stvari svojim bližnjima pruža ljubavi, pažnje, svega... Ja sam njemu… »
"Šta će mi neka tupava?!" Katarina progovorila o Darku Laziću, otkrila njegovu drugu stranu, pevač se postideo i odbrusio!
Kurir 24.09.2023
Darko Lazić nedavno se oženio novom izabranicom prelepom Katarinom Lazić, a sada je ona otkrila čime ju je folker osvojio. - Ljudi ne znaju koliko je on pažljiv, koliko on u stvari svojim bližnjima pruža ljubavi, pažnje, svega... Ja sam njemu… »
Vesti dana »
Ruski mediji: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Kirilova; Vašington: Nismo umešani u ubistvo generala
RTS pre 7 minutajoš 15 povezanih
EU: Uspešni pregovori Beograda i Prištine o implementaciji Deklaracije o nestalim osobama
RTV pre 2 satajoš 6 povezanih
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 15 satijoš 3 povezane
Danas samit lidera EU i Zapadnog Balkana: Četiri teme na stolu, učestvuje i Vučić
Blic pre 42 minutajoš 6 povezanih
Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom novogodišnjih i božićnih praznika
Blic pre 10 satijoš 4 povezane