Povezane vesti
"Srbiju volim više nego sebe": Nakon traumatičnog detinjstva, Vojaž sebi obećao jedno - "Nikad više tako!"
Mondo 24.09.2023
Juče je napunio 22 godine, a iza sebe ima horde fanova i internacionalnu karijeru. Međutim, detinjstvo ovog mladića nije bilo nimalo lako. Juče je napunio 22 godine, a iza sebe ima horde fanova i internacionalnu karijeru. Međutim, detinjstvo ovog… »
"Devojka treba da se dopadne meni a ne drugima" Vojaž brutalno o novoj devojci, porodici i karijeri: Majka mi je najveći…
Kurir 24.09.2023
Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž poseduje talenat za muziku i glumu. Juče je napunio 22 godine, a iza sebe ima horde fanova i internacionalnu karijeru. Međutim, detinjstvo ovog mladića nije bilo nimalo lako. Njegov otac je Milan Veruović, koji… »
(Video): "Mama mi je kritičar, ona gleda sve u sitna crevca" Vojaž o karijeri i privatnom životu: "Jedino da se devojka i ja…
Blic 24.09.2023
Popularni reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž poseduje talenat za muziku i glumu. Juče je napunio 22 godine, a iza sebe ima horde fanova i internacionalnu karijeru. Međutim, detinjstvo ovog mladića nije bilo nimalo lako. Njegov otac je Milan… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Ana Brnabić: Gluposti koje Preradović izgovara su dokaz da je Radar Šolakova igračka
Politika pre 1 satjoš 2 povezane