Povezane vesti
London nema mira: Spremaju 30 hiljada ukrajinskih boraca
Pravda 24.09.2023
Britanski ministar odbrane Grant Šaps kaže da Velika Britanija stoji rame uz rame sa Ukrajinom i najavljuje da će Britanci obučiti 30.000 ukrajinskih vojnika. "Naš cilj je da obučimo 30.000 ukrajinskih vojnika. Ne mislim da će britanska odlučnost biti… »
Ukrajinci dobili podršku: 30.000 vojnika…
Vesti online 24.09.2023
Britanski ministar odbrane Grant Šaps izjavio je danas da Velika Britanija stoji rame uz rame sa Ukrajinom. On je potvrdio da će Britanci obučiti 30.000 ukrajinskih vojnika. – Naš cilj je da obučimo 30.000 ukrajinskih vojnika. Ne mislim da će britanska… »
Britanski ministar odbrane obećao obuku za 30.000 ukrajinskih vojnika
Insajder 24.09.2023
Britanski ministar odbrane Grant Šaps izjavio je 24. septembra da Velika Britanija stoji rame uz rame sa Ukrajinom i potvrdio da će Britanci obučiti 30.000 ukrajinskih vojnika. "Naš cilj je da obučimo 30.000 ukrajinskih vojnika. Ne mislim da će britanska… »
Vesti dana »
Srpski državljanin jedan od više od 1.300 nestalih u poplavama u Nepalu
Politika pre 47 minutajoš 63 povezane
Aktivno 12 požara širom Srbije, prvi put bez žarišta u Deliblatskoj peščari
RTS pre 2 satajoš 39 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za Deliblatsku pešaru: Nepovoljni meteorološki uslovi sa aspekta širenja požara
N1 Info pre 22 minutajoš 36 povezanih
Zbog pucanja cevovoda prekid u vodosnabdevanju u selima u okolini Gornjeg Milanovca
Insajder pre 1 satjoš 21 povezana
Rasprava poslanika sa ministarkom: Vi ste elementarna nepogoda, ko će vama da veruje kad ste tako obučeni
Beta pre 47 minutajoš 19 povezanih