Повезане вести

ВИДЕО Николија у сузама због Весне Змијанац: „Ја сам боља жена него моја мама јер њу није имао ко да научи, а мене јесте“…

ВИДЕО Николија у сузама због Весне Змијанац: „Ја сам боља жена него моја мама јер њу није имао ко да научи, а мене јесте“…

Нова 24.09.2023
Певачица Николија Јовановић објавила је на ТикТоку видео снимак на коме пева на грчком језику, а након кога су јој поједници упутили негативне коментаре. Николија је на естрадној сцени већ дуже од десет година, а многи је… »
(Видео): Николија рида у сузама и псује: "Ја сам боља мама него моја мама, образованија сам од ње"

(Видео): Николија рида у сузама и псује: "Ја сам боља мама него моја мама, образованија сам од ње"

Блиц 24.09.2023
Николија Јовановић веома је активна на друштвеним мрежама, а сада је објавила занимљиви видео снимак на свом Тик ток налогу, а у једном моменту се чак и расплакала на помен своје мајке, Весне Змијанац. - Хвала вам свима на лепим… »
Боља сам жена и мајка од ње, знате зашто? Николија почела да плаче и псује због Весне, па осула рафалну паљбу! Видео

Боља сам жена и мајка од ње, знате зашто? Николија почела да плаче и псује због Весне, па осула рафалну паљбу! Видео

Мондо 24.09.2023
Николија Јовановић се тотално сломила због мајке Весне Змијанац! Николија Јовановић се тотално сломила због мајке Весне Змијанац! Певачицу Николију Јовановић је заболело што на друштвеним мрежама појединци остављају негативне… »

Вести дана »