Povezane vesti
„Gledala sam serije i igrala igrice, samo sam želela da budem sama“: Snežana Đurišić iskreno o teškom životnom periodu…
Nova 24.09.2023
Za kratko vreme ostala je bez bliskih osoba. Pevačica Snežana Đurišić pre nekoliko godina iznenada je izgubila supruga, a u istom periodu preminuli su joj i brat i otac, zbog čega je pala u depresiju. Iako nije želela da prizna da ima problem, postalo je… »
Izgubila sam brata, pa muža, zatim oca! Snežana o teškoj borbi s depresijom: Slažem decu i uzmem tablete, bilo je surovo
Mondo 24.09.2023
Pevačica Snežana Đurišić otvorila je dušu i progovorila o najtežem periodu života, kao i kako se izborila s teškim problemom koji je tada imala. Pevačica Snežana Đurišić otvorila je dušu i progovorila o najtežem periodu života, kao i kako se izborila s… »
"Izgubila sam brata, supruga i oca" Snežana Đurišić o borbi sa teškom bolešću: Plakala sam godinu dana, čak su mi i deca…
Kurir 24.09.2023
Snežana Đurišić svojevremeno je ispričala da se susrela sa depresijom nakon iznenadnog gubitka supruga, ali se zahvaljujući odlascima kod psihologa oporavila. - Za sebe u svojoj glavi ja nisam imala tu dijagnozu, ali sam videla da nešto nije uredu, jer… »
Vesti dana »

Dodikovi advokati Ustavnom sudu BiH podneli zahtev za zamrzavanje pravosnažne sudske presude
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 2 satajoš 24 povezane

Krenulo je! Počinje novi toplotni talas, temperature rastu: Ovo su najvreliji gradovi trenutno
Telegraf pre 3 satajoš 47 povezanih