Повезане вести
„Гледала сам серије и играла игрице, само сам желела да будем сама“: Снежана Ђуришић искрено о тешком животном периоду…
Нова 24.09.2023
За кратко време остала је без блиских особа. Певачица Снежана Ђуришић пре неколико година изненада је изгубила супруга, а у истом периоду преминули су јој и брат и отац, због чега је пала у депресију. Иако није желела да призна… »
Изгубила сам брата, па мужа, затим оца! Снежана о тешкој борби с депресијом: Слажем децу и узмем таблете, било је сурово
Мондо 24.09.2023
Певачица Снежана Ђуришић отворила је душу и проговорила о најтежем периоду живота, као и како се изборила с тешким проблемом који је тада имала. Певачица Снежана Ђуришић отворила је душу и проговорила о најтежем периоду живота… »
"Изгубила сам брата, супруга и оца" Снежана Ђуришић о борби са тешком болешћу: Плакала сам годину дана, чак су ми и деца…
Курир 24.09.2023
Снежана Ђуришић својевремено је испричала да се сусрела са депресијом након изненадног губитка супруга, али се захваљујући одласцима код психолога опоравила. - За себе у својој глави ја нисам имала ту дијагнозу, али сам видела… »
Вести дана »
Студент који пешачи из Новог Сада: Многе мајке су нас успут грлиле и говориле нам да се саосећају са Дијаном Хрком
Данас пре 5 сатијош 50 повезаних
Судије и тужиоци траже од Уставног суда хитну оцену уставности Закона о Генералштабу
Недељник пре 1 сатјош 35 повезаних