Povezane vesti

Irfan Mensur za Danas: Jagoš Marković je bio toliko duhovit i sve je mogao da izmisli, i čini se kao da je sada režirao i…

Irfan Mensur za Danas: Jagoš Marković je bio toliko duhovit i sve je mogao da izmisli, i čini se kao da je sada režirao i…

Danas 24.09.2023
Na beogradskim scenama trenutno se s velikim uspehom igra osam predstava Jagoša Markovića, izuzetnog reditelja koji je stvorio čitav jedan pozorišni kosmos, uzbudljiv i poseban, a otišao je sa ovog našeg sveta iznenadno – u petak, 23. septembra, u… »
Jelisaveta Seka Sablić za Danas: Ne znam kako je Jagoš Marković napustio ovaj naš svet, mora da se desila neka greška

Jelisaveta Seka Sablić za Danas: Ne znam kako je Jagoš Marković napustio ovaj naš svet, mora da se desila neka greška

Danas 24.09.2023
Od velikog pozorišnog reditelja Jagoša Markovića, jednog od najvažnijih i najposebnijih u ovdašnjoj pozorišnoj umetnosti, koji je ovaj naš svet napustio iznenada, u snu, u 57. godini, u petak 23. septembra u svojoj kući u Kostanjici, u Boki… »
Dušan Kovačević za Danas: Kad god sam razgovarao s Jagošem Markovićem činilo mi se da pričam s radoznalim detetom od…

Dušan Kovačević za Danas: Kad god sam razgovarao s Jagošem Markovićem činilo mi se da pričam s radoznalim detetom od…

Danas 24.09.2023
„Ja u pozorište, kao u boginje svetilište tiho, i sada stupam sa jezom u duši, kao da stupam prvi put“, govorio je nedavno za Danas Jagoš Marković, reditelj koji je na ovdašnjim i scenama u inostranstvu u oko sedamdeset predstava koliko je… »

Vesti dana »