Povezane vesti
"Kako sam sa Pamelom anderson pravio ajvar" poznati glumac otkriva u emisiji "Pusti brigu": Znate li kako ona peče paprike!?
Kurir 25.09.2023
U emisiji "Pusti brigu" koja se prikazuje svake nedelje u 17 sati i 15 minuta na programu Kurir televizije, voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je glumce Natašu Aksentijević, Dušana Kaličanina, Predraga Pedju Damjanovića, koji su ispričali… »
"Nikol Kidman mi Dolazi na Slavu" Poznati glumac o saradnji sa svetskim zvezdama: Voleo bih da znam šta je tu najviše…
Kurir 25.09.2023
U emisiji " Pusti brigu" koja se prikazuje svake nedelje u 17 sati i 15 minuta na programu Kurir televizije, voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je glumce Natašu Aksentijević, Dušana Kaličanina, Predraga Pedju Damjanovića, koji su ispričali… »
Vesti dana »
Ugroženo primirje između Izraela i Libana; Tramp traži oslobađanje talaca pre inauguracije
RTS pre 6 minutajoš 12 povezanih
Terza se srušio, nepomično leži Jezive scene u Eliti, nose ga, ceo tim obezbeđenja reaguje! (video)
Alo pre 31 minutajoš 14 povezanih
Loše šutersko veče Bogdanovića, ostao sam na “dopunskoj” (video)
Sportski žurnal pre 6 minutajoš 10 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Novi napad ruskih dronova na Ternopolj, grad delimično bez struje
Euronews pre 54 minutajoš 6 povezanih
Vučić i kurti danas u Briselu: Predsednik se sastaje sa sa Kajom Kalas, Martom Kos i Antoniom Koštom
Blic pre 48 minutajoš 5 povezanih