Povezane vesti
"Nikol Kidman mi Dolazi na Slavu" Poznati glumac o saradnji sa svetskim zvezdama: Voleo bih da znam šta je tu najviše privlači…
Kurir 25.09.2023
U emisiji " Pusti brigu" koja se prikazuje svake nedelje u 17 sati i 15 minuta na programu Kurir televizije, voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je glumce Natašu Aksentijević, Dušana Kaličanina, Predraga Pedju Damjanovića, koji su ispričali… »
"Kako sam sa Pamelom anderson pravio ajvar" poznati glumac otkriva u emisiji "Pusti brigu": Znate li kako ona peče paprike!?
Kurir 25.09.2023
U emisiji "Pusti brigu" koja se prikazuje svake nedelje u 17 sati i 15 minuta na programu Kurir televizije, voditeljka Ljiljana Stanišić ugostila je glumce Natašu Aksentijević, Dušana Kaličanina, Predraga Pedju Damjanovića, koji su ispričali… »
Vesti dana »
Indonezija: Zemljotres magnitude 7,7 u oblasti Flores, poginulo najmanje pet osoba
Danas pre 26 minutajoš 22 povezane
(Video) Vetar noću dodatno razgoreva vatru: Aktivno 25 požara širom Srbije, plamen na Stolovima nije lokalizovan, teren nepristupačan
Dnevnik pre 36 minutajoš 10 povezanih
Veliki protest u Valjevu: Tražimo odgovornost za one koji su digli pendrek protiv naroda
Vreme pre 6 minutajoš 8 povezanih