Povezane vesti

Janjuš na korak da ponovo prevari ženu: Bivši košarkaš završio u krevetu sa Anali, a onda joj postavio šok pitanje

Janjuš na korak da ponovo prevari ženu: Bivši košarkaš završio u krevetu sa Anali, a onda joj postavio šok pitanje

Blic 25.09.2023
Marko Janjušević Janjuš sve je prisniji sa Aneli Ahmić i mnogi veruju da će ponovo prevariti suprugu u rijalitiju, kao i prethodnih nekoliko puta. Njih dvoje su osvojili nagradu u rijalitiju, a kao poklon od Velikog šefa su dobili da provedu noć na… »
"Ja sam gospodin koji se suzdržao pored ovakve ribetine" Janjuš nakon vrele noći doživeo amneziju, evo šta kaže Aneli!

"Ja sam gospodin koji se suzdržao pored ovakve ribetine" Janjuš nakon vrele noći doživeo amneziju, evo šta kaže Aneli!

Kurir 25.09.2023
Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić boravili su na Rajskom ostrvu, gde su spavali, ali i razmenivali nežnosti. Od samog početka rijalitija tvrde da imaju prijateljski odnos jer se pre samog ulaska na imanje košarkaš pomirio sa bivšom ženom… »
Kako će se posle ovog opravdati eni! Janjuš i Aneli više ne mogu da se kontrolišu! Popustile kočnice, a ovu pokreti su ih…

Kako će se posle ovog opravdati eni! Janjuš i Aneli više ne mogu da se kontrolišu! Popustile kočnice, a ovu pokreti su ih…

Kurir 25.09.2023
Kako zbog nagrade koju je osvojila Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš borave na Rajskom ostrvu, oni su nako romantične upoznavanja završili u krevetu. Iako nije došlo do odnosa između njih dvoje, njihova stras i želja ne mogu da se… »
Više ne kriju emocije: Janjuš i Aneli pred svima razmenjivali nežnosti: Grlili se i mazili bez trunke sramote, zaboravio na…

Više ne kriju emocije: Janjuš i Aneli pred svima razmenjivali nežnosti: Grlili se i mazili bez trunke sramote, zaboravio na…

Blic 24.09.2023
Svaki korak Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić gledaoci pažljivo prate i čekaju trenutak kada će njihovo prisno druženje prerasti u nešto više. Janjuš i Aneli su jako prisni i skoro svaki dan provode zajedno, zbog čega svi očekuju da će… »

Vesti dana »