Повезане вести

Јањуш на корак да поново превари жену: Бивши кошаркаш завршио у кревету са Анали, а онда јој поставио шок питање

Јањуш на корак да поново превари жену: Бивши кошаркаш завршио у кревету са Анали, а онда јој поставио шок питање

Блиц 25.09.2023
Марко Јањушевић Јањуш све је приснији са Анели Ахмић и многи верују да ће поново преварити супругу у ријалитију, као и претходних неколико пута. Њих двоје су освојили награду у ријалитију, а као поклон од Великог шефа су… »
"Ја сам господин који се суздржао поред овакве рибетине" Јањуш након вреле ноћи доживео амнезију, ево шта каже Анели!

"Ја сам господин који се суздржао поред овакве рибетине" Јањуш након вреле ноћи доживео амнезију, ево шта каже Анели!

Курир 25.09.2023
Марко Јањушевић Јањуш и Анели Ахмић боравили су на Рајском острву, где су спавали, али и разменивали нежности. Од самог почетка ријалитија тврде да имају пријатељски однос јер се пре самог уласка на имање кошаркаш помирио са… »
Како ће се после овог оправдати ени! Јањуш и Анели више не могу да се контролишу! Попустиле кочнице, а ову покрети су их…

Како ће се после овог оправдати ени! Јањуш и Анели више не могу да се контролишу! Попустиле кочнице, а ову покрети су их…

Курир 25.09.2023
Како због награде коју је освојила Анели Ахмић и Марко Јањушевић Јањуш бораве на Рајском острву, они су нако романтичне упознавања завршили у кревету. Иако није дошло до односа између њих двоје, њихова страс и жеља не могу… »
Више не крију емоције: Јањуш и Анели пред свима размењивали нежности: Грлили се и мазили без трунке срамоте, заборавио на…

Више не крију емоције: Јањуш и Анели пред свима размењивали нежности: Грлили се и мазили без трунке срамоте, заборавио на…

Блиц 24.09.2023
Сваки корак Марка Јањушевића Јањуша и Анели Ахмић гледаоци пажљиво прате и чекају тренутак када ће њихово присно дружење прерасти у нешто више. Јањуш и Анели су јако присни и скоро сваки дан проводе заједно, због чега сви… »

Вести дана »