Povezane vesti

„Krvi ću ti se napiti, ubiću te“: Jeziv snimak kako hrvatski rukometaš mlati ženu i 10 minuta užasa

„Krvi ću ti se napiti, ubiću te“: Jeziv snimak kako hrvatski rukometaš mlati ženu i 10 minuta užasa

Nova 25.09.2023
Snimak je izuzetno uznemirujuć i težak za slušanje - da vam muka pripadne Klara Buntić, supruga proslavljenog rukometaša Denisa, odlučila se da na poslednji korak koji joj je preostao – da javno objavi kakvo je nasilje trpela, uz audio snimak od 10… »
„Snimila sam kako me tuče, to mi je jedina šansa da spasim život“: Objavljen uznemirujući snimak nasilja rukometaša nad…

„Snimila sam kako me tuče, to mi je jedina šansa da spasim život“: Objavljen uznemirujući snimak nasilja rukometaša nad…

Nova 25.09.2023
Deset minuta čistog užasa objavila je supruga Denisa Buntića. "Nakon ovoga ga je sud pustio za 48 sati. Plašim se da će ubiti i mene i dete", poručila je nakon svega. Klara Buntić, supruga proslavljenog rukometaša Denisa, odlučila se da na poslednji… »
Uznemirujući snimak! Hrvatski sportista brutalno prebijao suprugu - ona snimila 10 minuta pakla!

Uznemirujući snimak! Hrvatski sportista brutalno prebijao suprugu - ona snimila 10 minuta pakla!

Mondo 25.09.2023
Glavna vest sportskih medija u Hrvatskoj je nekadašnji rukometaš Denis Buntić koji je pretukao suprugu i pretio joj smrću. Glavna vest sportskih medija u Hrvatskoj je nekadašnji rukometaš Denis Buntić koji je pretukao suprugu i pretio joj smrću… »
"Čekam da se opet napije i da me ovaj put ubije": Jeziva ispovest supruge slavnog hrvatskog sportiste

"Čekam da se opet napije i da me ovaj put ubije": Jeziva ispovest supruge slavnog hrvatskog sportiste

Večernje novosti 25.09.2023
Javnost u Hrvatskoj još je zgrožena vešću da je njihov proslavljeni rukometaš Denis Buntić krvnički pretukao suprugu, a još je šokantnija vest da je on pušten iz pritvora uz zabranu prilaska supruzi. Foto: EPA Klara Buntić nije zatečena odlukom da se… »

Vesti dana »