Povezane vesti
Brak s razlikom u visini: "Visoka sam 91 cm, a moj muž 180" Kad je upoznala, svekrva je najstrašnije ponizila, a ovako…
Kurir 25.09.2023
Jesi Lejnez iz Kalifornije ima 34 godine i visoka je 91 cm, a to se mami njenog muža ne sviđa, ali oni su ludo zaljubljeni. Od svekrvinog odobravanja strahuju mnoge žene, a to je posebno zastrašujuće za Jesi. Ova 34-godišnja žena je gotovo 90 cm niža od… »
Dečko me je upoznao s majkom, frapirala se kad me videla! Postavila je grozno pitanje, a svi misle da je to normalno
Mondo 25.09.2023
Kada je upoznala roditelje svog dečka, nije očekivala da će se njegova majka toliko šokirati. Kada je upoznala roditelje svog dečka, nije očekivala da će se njegova majka toliko šokirati. Jesi Leins iz Kalifornije ima 34 godine i visoka je 91 cm. U… »
Vesti dana »

Šapić predstavio nove tramvaje plave boje, nazvao ih "nemanjićko-vizantijskim plavušanima"
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih

RHMZ izdao upozorenje za područje Srbije na obilne padavine u toku predstojeće noći
RTV pre 3 satajoš 44 povezane

Vučinić: Opozicija ponovo pokazala da iza protesta ne stoji pijetet prema žrtvama u Novom Sadu
RTV pre 49 minutajoš 23 povezane

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 64 povezane

Vladan Milojević pred revanš sa Linkolnom: Niko nije pre utakmice pobedio, Arnautović će biti u sastavu
Danas pre 45 minutajoš 44 povezane