Povezane vesti
Jedina zajednička fotografija: Ovo je misteriozni muž Anite Mančić od koga se razvodi posle dve decenije braka
Story 25.09.2023
Glumica Anita Mančić dve decenije bila je u braku sa Bojanom Dedićem, grafičkim dizajnerom, koji joj je dve decenije bio najveća podrška. Ipak, glumica je zarad svoje bračne sreće birala da o svom suprugu u javnosti govori što manje, tako da je muž Anite… »
"Imam probleme, malo te lome, ali nekako ostaneš na nogama" Glumica Anita Mančić prvi put progovorila nakon razvoda: "Odlučila…
Blic 25.09.2023
Glumica Anita Mančić svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, a nedavno je otkriveno da se u tajnosti razvela od supruga Bojana Dedića sa kojim je bila 22 godine u braku. Glumica je sada prvi put za domaće medije pričala o krahu braka. "Ja sam… »
Vesti dana »

Rektorski kolegijum traži istragu policijske brutalnosti, MUP ističe transparentnost i odgovornost
Naslovi.ai pre 3 satajoš 28 povezanih

Ilić: Neka MUP objavi snimak na kom se vidi policijsko postupanje prema Nikolini i ostalim uhapšenima
Novi magazin pre 28 minutajoš 35 povezanih

Upravo saopšteno: Pripreme za sastanak Putina i Zelenskog u toku! Upravo su stigle velike vesti direktno iz Bele kuće! "Izrazili su spremnost da sednu zajedno"
Kurir pre 8 minutajoš 298 povezanih

Kordon policije na protestu u Pančevu: Uhapšeni student ETF sutra pred sudom FOTO
Nova pre 2 satajoš 43 povezane