Povezane vesti
Spajić: Optimista sam da će vlada biti formirana, biće proevropska
Politika 25.09.2023
PODGORICA – Mandatar i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić izjavio je danas da je optimista da će proevropska Vlada Crne Gore biti formirana. „Optimista sam da će se vlada formirati. Biće proevropska vlada. Ništa što je dobro nije… »
Spajić posle sastanka sa Milatovićem: Optimista sam za formiranje vlade, iako postoje opstrukcije
N1 Info 25.09.2023
Mandatar za sastav nove vlade Crne Gore i predsednik Pokreta Evropa sad Milojko Spajić rekao je večeras, posle sastanka sa predsednikom države Jakovom Milatovićem, da je optimista da će vlada biti formirana, iako od početka postoje opstrukcije tog… »
Spajić: Optimista sam da će vlada biti formirana, biće proevropska
Euronews 25.09.2023
Mandatar i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Milojko Spajić izjavio je danas da je optimista da će proevropska Vlada Crne Gore biti formirana. "Optimista sam da će se vlada formirati. Biće proevropska vlada. Ništa što je dobro nije lako. U Crnoj… »
Milatović pozvao Spajića na sastanak o Vladi
Politika 25.09.2023
PODGORICA – Predsednik države Jakov Milatović pozvao je mandatara i lidera PES-a Milojka Spajića da ga na sastanku informiše o tome kako teku pregovori o formiranju nove vlade. Milatović je pozvao Spajića da se danas sastanu u zgradi… »
Milatović traži od Spajića da mu saopšti ima li većinu za sastav vlade
Sputnik 25.09.2023
Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović pozvao je mandatara i lidera PES-a Milojka Spajića da ga na sastanku informiše o tome kako teku pregovori o formiranju nove vlade i da li ima većinu. Milatović je pozvao Spajića da se danas sastanu u zgradi… »
Vesti dana »

26 Godina od početka Nato bombardovanja: Sirene su se oglasile oko 19.45, a prve bombe pogodile su ovu tačku u Srbiji i uzele mladog vojnika Bobana
Kurir pre 26 minutajoš 14 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 53 minutajoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA Nova runda pregovora u Rijadu - SAD, Ukrajina i Rusija korak bliže mirnom rešenju
RTV pre 1 satjoš 3 povezane