Повезане вести
Спајић: Оптимиста сам да ће влада бити формирана, биће проевропска
Политика 25.09.2023
ПОДГОРИЦА – Мандатар и један од лидера Покрета Европа сад Милојко Спајић изјавио је данас да је оптимиста да ће проевропска Влада Црне Горе бити формирана. „Оптимиста сам да ће се влада формирати. Биће проевропска влада. Ништа… »
Спајић после састанка са Милатовићем: Оптимиста сам за формирање владе, иако постоје опструкције
Н1 Инфо 25.09.2023
Мандатар за састав нове владе Црне Горе и председник Покрета Европа сад Милојко Спајић рекао је вечерас, после састанка са председником државе Јаковом Милатовићем, да је оптимиста да ће влада бити формирана, иако од почетка… »
Спајић: Оптимиста сам да ће влада бити формирана, биће проевропска
Еуроневс 25.09.2023
Мандатар и један од лидера Покрета Европа сад Милојко Спајић изјавио је данас да је оптимиста да ће проевропска Влада Црне Горе бити формирана. "Оптимиста сам да ће се влада формирати. Биће проевропска влада. Ништа што је добро… »
Милатовић позвао Спајића на састанак о Влади
Политика 25.09.2023
ПОДГОРИЦА – Председник државе Јаков Милатовић позвао је мандатара и лидера ПЕС-а Милојка Спајића да га на састанку информише о томе како теку преговори о формирању нове владе. Милатовић је позвао Спајића да се данас састану у… »
Милатовиц́ тражи од Спајиц́а да му саопшти има ли вец́ину за састав владе
Спутник 25.09.2023
Предсједник Црне Горе Јаков Милатовиц́ позвао је мандатара и лидера ПЕС-а Милојка Спајиц́а да га на састанку информише о томе како теку преговори о формирању нове владе и да ли има вец́ину. Милатовиц́ је позвао Спајиц́а да се… »
Вести дана »
Почела легализација објеката: У Крагујевцу их је више од 79.000
Инфозија пре 25 минутајош 22 повезане
Јокић и Мареј пишу историју: Нагетси срушили рекорд у Шарлоту, Никола престигао Џордана!
Хот спорт пре 40 минутајош 19 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 1 сатјош 13 повезаних