Повезане вести
Дејана и Борис настрадали због возача (83) мерцедеса! Објава младићевог оца леди крв: "Убио је децу и жали се на казну!"
Мондо 25.09.2023
Дејана и Борис су настрадали у несрећи пре годину дана, а сада се огласио и отац настрадалог младића. Дејана и Борис су настрадали у несрећи пре годину дана, а сада се огласио и отац настрадалог младића. Младић Борис М. (18) из… »
"Да могу свој живот да мењам за твој": Речи оца Бориса (18) који је погинуо на мотору боле: "Ово је слика твог задњег…
Блиц 25.09.2023
- Док је звонио телефон у себи говорим: "Јави се сине, само ми реци да си добро" - речи су скрханог оца младића Бориса Мајорског (18), који је погинуо пре 11 месеци на мотору заједно са својом девојком Дејаном Нералић (17)… »
"Скот ми убио децу, а жали се на казну" Борис и Дејана страдали, отац очајан: Не могу да верујем докле иде нечија пакост
Курир 25.09.2023
Породице тинејџера Дејане Нералић (17) и Бориса Мајорског (18) из Старе Пазове који су погинули пре скоро годину дана у стравичној саобраћајној несрећи на магистралном путу Инђија-Бешка и даље су неутешни. Па да подсетимо… »
"Гробом се кунем неће тај човек никога више у смрт да шаље": Језива објава оца настрадалог младића Бориса
Телеграф 25.09.2023
"Колико год покушали да испљују нртву недужну децу то им неће проћи! Правда ће бити, живот свој ћу дати, али тај скот ће завршити тамо где му је место", каже Владимир. Младић Борис Мајорски (18) из Старе Пазове и његова девојка… »
Вести дана »
На Сави код Славонског Брода преврнуо се чамац са групом миграната, има жртава
НИН пре 17 минутајош 16 повезаних
Дончић не може сам: Лејкерси без полуфинала НБА купа, Оклахома надиграла Сансе
Дневник пре 27 минутајош 22 повезане
Руска ПВО оборила готово 300 дронова током ноћи; ГС УН усвојила украјинску резолуцију о Чернобиљу
РТС пре 17 минутајош 18 повезаних
Звезда вечерас гостује Штурму: Црвено-бели јуришају на трећу победу у Лиги Европе
Дневник пре 1 сатјош 21 повезана