Povezane vesti
Od avanture do svadbe na jahti! Kumovali im milioneri - ovako je počela priča Harisa Džinovića i 30 godina mlađe Meline!
Mondo 25.09.2023
Haris Džinović od 2014. godine je u skladnom braku sa Melinom sa kojom je dobio sina Kana i ćerku Đinu, a sada je otkriveno i kako su se njih dvoje upoznali. Haris Džinović od 2014. godine je u skladnom braku sa Melinom sa kojom je dobio sina Kana i… »
Luks jahta, poseban meni i kumovi milioneri: Svadba Harisa i Meline Džinović bila je jedna od najskupljih: Ovo su svi detalji
Blic 25.09.2023
Haris i Melina Džinović izgovorili su sudbonosno "da" 2014. godine, nakon 12 godina zajedničkog života. Tada su već imali dvoje dece Đinu i Kana. - Melina i ja smo se upoznali u Sarajevu. Sve je to bilo spontano, jednostavno se desilo. Za sada nam dobro… »
Vesti dana »

Mediji: Sudsko veće odlučilo da se ponove izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
N1 Info pre 48 minutajoš 3 povezane

Reditelj Nikola Ljuca o imenovanju Bokana: Besan sam, vlast sprovodi nekontrolisano ludilo
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana

Privremeno stopirana istraga o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Institucije međusobno prebacuju krivicu
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih

Kremlj: Moguć datum novih pregovora sledeće nedelje; Zelenski imenovao novog komandanta kopnenih snaga
RTS pre 23 minutajoš 29 povezanih