Povezane vesti
Šokantna poruka bivšeg muža ubijene pekarke Aide: Budala uradila šta je uradila, možda bolje nije ni zaslužila, znam ja i…
Kurir 25.09.2023
Admir Dendić, bivši muž ubijene radnice pekare Aide Dendić, objavio je šokantnu poruku na društvenim mrežama! Aidu (33) je u nedelju u pekari u Zavidovićima, podsetimo, hicima iz puške usmrtio Mersud Halilčević (45), koji je potom okrenuo cev i… »
"Možda bolje nije ni zaslužila": Oglasio se bivši muž ubijene Aide u Zavidovićima i sve šokirao
Telegraf 25.09.2023
Pored toga, Admir je zamolio medije i poznanike da ne koriste fotografije njihove dece. Admir Dendić, bivši muž ubijene radnice pekare u Zavidovićima, Aide Dendić, objavio je poruku na društvenim mrežama koja je mnoge šokirala. Admir se oglasio… »
"Bog i ja znamo" Bivši muž ubijene Aide šokirao izjavom, pa zamolio jednu stvar
Blic 25.09.2023
Zavidovići su u šoku nakon stravičnog događaja u pekari "Central", u kojoj je Mersud Halilović brutalno ubio Aidu Dendić, a nakon toga počinio samoubistvo. Kako je ranije objavljeno, Mersud se dovezao ispred pekare jer je prethodno znao da je Aida… »
Vesti dana »
Opservatorija za ljudska prava: U ruskim vazdušnim udarima poginulo 16 civila u sirijskom Alepu
Euronews pre 1 satjoš 42 povezane
Kurtijeva policija uhapsila osam ljudi: Vandalizam, odmazda i nasilje na severu Kosove i Metohije
Sputnik pre 3 satajoš 175 povezanih
SRCE: Dok se školski sistem u državi raspada, ministarka prosvete se bavi naručenim temama SNS
Novi magazin pre 6 satijoš 26 povezanih