Повезане вести
Шокантна порука бившег мужа убијене пекарке Аиде: Будала урадила шта је урадила, можда боље није ни заслужила, знам ја и зна…
Курир 25.09.2023
Адмир Дендић, бивши муж убијене раднице пекаре Аиде Дендић, објавио је шокантну поруку на друштвеним мрежама! Аиду (33) је у недељу у пекари у Завидовићима, подсетимо, хицима из пушке усмртио Мерсуд Халилчевић (45), који је… »
"Можда боље није ни заслужила": Огласио се бивши муж убијене Аиде у Завидовићима и све шокирао
Телеграф 25.09.2023
Поред тога, Адмир је замолио медије и познанике да не користе фотографије њихове деце. Адмир Дендић, бивши муж убијене раднице пекаре у Завидовићима, Аиде Дендић, објавио је поруку на друштвеним мрежама која је многе шокирала… »
"Бог и ја знамо" Бивши муж убијене Аиде шокирао изјавом, па замолио једну ствар
Блиц 25.09.2023
Завидовићи су у шоку након стравичног догађаја у пекари "Централ", у којој је Мерсуд Халиловић брутално убио Аиду Дендић, а након тога починио самоубиство. Како је раније објављено, Мерсуд се довезао испред пекаре јер је… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Без струје у овим деловима Београда Данас воде цео дан неће бити у делу једне општине, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 41 минутајош 1 повезана