Povezane vesti

Šokantna poruka bivšeg muža ubijene pekarke Aide: Budala uradila šta je uradila, možda bolje nije ni zaslužila, znam ja i zna…

Šokantna poruka bivšeg muža ubijene pekarke Aide: Budala uradila šta je uradila, možda bolje nije ni zaslužila, znam ja i zna…

Kurir 25.09.2023
Admir Dendić, bivši muž ubijene radnice pekare Aide Dendić, objavio je šokantnu poruku na društvenim mrežama! Aidu (33) je u nedelju u pekari u Zavidovićima, podsetimo, hicima iz puške usmrtio Mersud Halilčević (45), koji je potom okrenuo cev i ka sebi… »
"Možda bolje nije ni zaslužila": Oglasio se bivši muž ubijene Aide u Zavidovićima i sve šokirao

"Možda bolje nije ni zaslužila": Oglasio se bivši muž ubijene Aide u Zavidovićima i sve šokirao

Telegraf 25.09.2023
Pored toga, Admir je zamolio medije i poznanike da ne koriste fotografije njihove dece. Admir Dendić, bivši muž ubijene radnice pekare u Zavidovićima, Aide Dendić, objavio je poruku na društvenim mrežama koja je mnoge šokirala. Admir se oglasio dan nakon… »
"Bog i ja znamo" Bivši muž ubijene Aide šokirao izjavom, pa zamolio jednu stvar

"Bog i ja znamo" Bivši muž ubijene Aide šokirao izjavom, pa zamolio jednu stvar

Blic 25.09.2023
Zavidovići su u šoku nakon stravičnog događaja u pekari "Central", u kojoj je Mersud Halilović brutalno ubio Aidu Dendić, a nakon toga počinio samoubistvo. Kako je ranije objavljeno, Mersud se dovezao ispred pekare jer je prethodno znao da je Aida na… »

Vesti dana »