Повезане вести
Нокаутирао га, продукција одмах реаговала! Хитна дисквалификација у Елити - мук у кући, овај такмичар је избачен!
Мондо 25.09.2023
Након жестоког сукоба Давида Романа и Ненада Мацановића, продукција је одлучила да реагује. Након жестоког сукоба Давида Романа и Ненада Мацановића, продукција је одлучила да реагује. Почетак недеље у " Елити" започео је бурно… »
Испливао снимак насиља због ког је Чубурац дисквалификован! Никако није за малолетне, песница је летела директно у главу…
Курир 25.09.2023
Учесник "Елите", Чубурац, хитно је дисквалификован из ријалитија због насиља. Наиме, он је током расправе са Бебицом насрнуо на њега и ударио га право у главу. Велики шеф послао је ново писмо на адресу Беле куће, те га ја том… »
Још једна хитна дисквалификација у елити! Продукција због насилничког понашања избацила овог учесника: Настао мук у Белој…
Курир 25.09.2023
Велики шеф послао је ново писмо на адресу Беле куће, те га ја том приликом овонедељни вођа Милица Величковић прочитала цимерима. Наиме, учесник Давид Романо, познатији као Чубурац ударио је Ненада Мацановића Бебицу, при чему је… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана