Povezane vesti

Ovo je razlog raskida anite i matore! Strasti se ne smiruju: "Uništavaš me, u krevetu mi svake noći govoriš..."

Ovo je razlog raskida anite i matore! Strasti se ne smiruju: "Uništavaš me, u krevetu mi svake noći govoriš..."

Kurir 25.09.2023
Zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović stavile su tačku na svoju vezu. Njihove strasti se ne smiruju, te uvrede "pršte" ispred ostalih zadrugara. - Ti si našla mene da ponižavaš sa svojim kvazi drugarima? Ti si jedan ološ - kazala je… »
"Razvodimo se čim izađemo": Matora i Anita raskinule, pale teške reči: "Klošarko jedna"

"Razvodimo se čim izađemo": Matora i Anita raskinule, pale teške reči: "Klošarko jedna"

Blic 25.09.2023
Jovana Tomić Matora nastavila je raspravu sa Anitom Stanojlović, a u jednom trenutku Matora je raskinula sa Anitom i spomenula razvod. - Ti si našla mene da ponižavaš sa svojim kvazi drugarima? Ti si jedan ološ - kazala je Anita. - Sa mnom nećeš… »
Matora i Anita će se nakon ovoga razvesti? Uletelo obezbeđenje, pljušte jezive uvrede, Šimanovci se tresu zbog sukoba

Matora i Anita će se nakon ovoga razvesti? Uletelo obezbeđenje, pljušte jezive uvrede, Šimanovci se tresu zbog sukoba

Kurir 25.09.2023
Jovana Tomić Matora nastavila je svoju raspravu sa Anitom Stanojlović, prilikom čega je došlo do žestokih uvreda imđežu supružnica. Ti si našla mene da ponižavaš sa svojim kvazi drugarima? Ti si jedan ološ - kazala je Anita. Sa mnom nećeš… »

Vesti dana »