Povezane vesti
„Gledam i ne verujem, leže pokriveni. Mislio sam da ću da umrem tu noć“: Potresna ispovest roditelja koje je ubica iz…
Nova 26.09.2023
U samo jednom minutu Zorica i Saša Panić ostali su bez sina i ćerke kada je u noći, 4. maja, dvadesetjednogodišnji Uroš Blažić nasumično pucao po ljudima u selima Dubona i Malo Orašje u okolini Mladenovca lišivši života devetoro i ranivši… »
"Leže pokriveni.: Noge se odsekle, usta osušila..." Potresna ispovest roditelja Milana i Kristine koje je ubio Uroš…
Blic 26.09.2023
U samo jednom minutu Zorica i Saša Panić ostali su bez sina i ćerke kada je u noći, 4. maja, dvadesetjednogodišnji Uroš Blažić nasumično pucao po ljudima u selima Dubona i Malo Orašje u okolini Mladenovca lišivši života devetoro i ranivši… »
"Prepoznao sam sina po patikama, mislio sam da ću umreti"! Ispovest roditelja iz Mladenovca: Ležali su celu noć na ulici
Mondo 26.09.2023
Zorica i Saša Panić u jednom minutu ostali su bez dvoje dece 4. maja u pucnjavi u Mladenovcu. Zorica i Saša Panić u jednom minutu ostali su bez dvoje dece 4. maja u pucnjavi u Mladenovcu. Zorica i Saša Panić u jednom minutu ostali su bez dvoje dece… »
Vesti dana »
Rektorski kolegijum odbio da preuzme odgovornost! Ne žele dijalog, odlučili da se sakriju iza studenata!
Kurir pre 4 minutajoš 50 povezanih
Teofil Pančić - odlazak neponovljivog analitičara svakodnevice
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 40 povezanih
Švedska policija kaže da je oko 10 ljudi ubijeno u današnjoj pucnjavi
Beta pre 40 minutajoš 40 povezanih
Odloženo ročište u postupku protiv rukovodilaca zbog pogibije radnika u fabrici oružja u Lučanima
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 18 povezanih