Povezane vesti
"Jela sam kilogram banana, 300g čokolade, a sve više sam mršavila" Romana o borbi sa neizlečivom bolešću: "Kada su stigli…
Blic 26.09.2023
Pevačica Romana Panić svojevremeno je otkrila da je bila tinejdžerka kada je saznala da boluje od dijabetesa. Posumnjala je da nešto nije u redu sa njenim zdravljem kada je jela velike količine hrane, a gubila kilograme. - Sa 15 godina sam saznala da… »
Od 15. Godine se bori Sa neizlečivom bolešću! Jela je kilogram banana, 300g čokolade, a svakog dana sve mršavija...
Kurir 26.09.2023
Pevačica Romana Panić ispričala je svojevremeno kako je saznala da boluje od dijabetesa i šta je bio prvi simptom zbog kojeg je posumnjala da nešto nije u redu. Bila je tinejdžerka kada je saznala da boluje od dijabetesa, a da nešto nije u redu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Poziv predsedniku Vučiću da podnese ostavku, novi fakulteti i srednje škole u blokadi: „Molim vas da se ne zaustavljamo”
Nova pre 17 minutajoš 37 povezanih
Ovaj prevoz neće biti besplatan od 1. januara? Grad doneo važnu odluku, ali ove linije će se ipak naplaćivati
Mondo pre 47 minutajoš 28 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih
Ubistvo Putinovog generala diglo Rusiju na noge: Saslušano više osoba zbog likvidacije Igora Kirilova
Telegraf pre 2 satajoš 19 povezanih