Povezane vesti
Sin Ramzana Kadirova pretukao čoveka zbog spaljivanja Kurana, lider Čečenije objavio skandalozan snimak: „Ponosan sam na njega“…
Nova 26.09.2023
Lider Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu snimak na kojem njegov sin Adam tuče Nikitu Žuravela, koji je priveden zbog spaljivanja Kurana u Volgogradu, prenose RIA Novosti. „Ne bih da preterujem, ali ponosan sam na Adamove postupke… »
Skandalozno: Ramzan Kadirov objavio snimak na kojem njegov sin tuče mladića koji je spalio Kuran
Telegraf 26.09.2023
Uz snimak, koji je objavljen na zvaničnom Telegram kanalu čečenskog lidera, Kadirov pravda postupke svog sina. Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je uznemirujući video snimak nasilja, na kojem se vidi kako njegov sin Adam brutalno tuče mladića koji je… »
Ozbiljno "nabadanje" u glavu: Kadirov priznao da je njegov sin morao da prebije ovog čoveka
Pravda 26.09.2023
Šef Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu snimak na kojem njegov sin Adam tuče Nikitu Žuravela, koji je priveden zbog spaljivanja Kurana u Volgogradu. „Bez preterivanja, da, ponosan sam na Adamove postupke. Uvek ga je odlikovala… »
Vesti dana »
U 16 sati temperatura dostigla 40 stepeni u Kikindi, u Beogradu 39
Sputnik pre 45 minutajoš 52 povezane
Meta su građani: Pazite se lažnih SMS poruka o dugu za struju
Glas Zapadne Srbije pre 3 satajoš 31 povezana
Tramp: Sastanak iranske i američke delegacije sutra u Dohi; Teheran negira da su planirani razgovori
RTS pre 15 minutajoš 56 povezanih
Ministarstvo građevinarstva apeluje na poslodavce u Srbiji: Zaštitite radnike na otvorenom tokom ekstremnih vrućina
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 27 povezanih