Повезане вести
Син Рамзана Кадирова претукао човека због спаљивања Курана, лидер Чеченије објавио скандалозан снимак: „Поносан сам на њега“…
Нова 26.09.2023
Лидер Чеченије Рамзан Кадиров објавио је на свом Телеграм каналу снимак на којем његов син Адам туче Никиту Журавела, који је приведен због спаљивања Курана у Волгограду, преносе РИА Новости. „Не бих да претерујем, али поносан… »
Скандалозно: Рамзан Кадиров објавио снимак на којем његов син туче младића који је спалио Куран
Телеграф 26.09.2023
Уз снимак, који је објављен на званичном Телеграм каналу чеченског лидера, Кадиров правда поступке свог сина. Чеченски лидер Рамзан Кадиров објавио је узнемирујући видео снимак насиља, на којем се види како његов син Адам… »
Озбиљно "набадање" у главу: Кадиров признао да је његов син морао да пребије овог човека
Правда 26.09.2023
Шеф Чеченије Рамзан Кадиров објавио је на свом Телеграм каналу снимак на којем његов син Адам туче Никиту Журавела, који је приведен због спаљивања Курана у Волгограду. „Без претеривања, да, поносан сам на Адамове поступке… »
Вести дана »
Дијана Хрка за Недељник о прекиду штрајка глађу: „Добила сам писмо од двоје деце и размишљала шта паметно да урадим“
Недељник пре 4 сатијош 48 повезаних
Министарка енергетике: Нафтне компаније три пута повећале увоз деривата
Бизнис.рс пре 2 сатајош 37 повезаних
Генерални директор НИС: Одобрени преговори о промени власништва, ускоро захтев за нову лиценцу
Спутник пре 20 минутајош 25 повезаних