Povezane vesti

Sin Ramzana Kadirova pretukao čoveka zbog spaljivanja Kurana, lider Čečenije objavio skandalozan snimak: „Ponosan sam na…

Sin Ramzana Kadirova pretukao čoveka zbog spaljivanja Kurana, lider Čečenije objavio skandalozan snimak: „Ponosan sam na…

Nova 26.09.2023
Lider Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu snimak na kojem njegov sin Adam tuče Nikitu Žuravela, koji je priveden zbog spaljivanja Kurana u Volgogradu, prenose RIA Novosti. „Ne bih da preterujem, ali ponosan sam na Adamove… »
Skandalozno: Ramzan Kadirov objavio snimak na kojem njegov sin tuče mladića koji je spalio Kuran

Skandalozno: Ramzan Kadirov objavio snimak na kojem njegov sin tuče mladića koji je spalio Kuran

Telegraf 26.09.2023
Uz snimak, koji je objavljen na zvaničnom Telegram kanalu čečenskog lidera, Kadirov pravda postupke svog sina. Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je uznemirujući video snimak nasilja, na kojem se vidi kako njegov sin Adam brutalno tuče mladića… »
Ozbiljno "nabadanje" u glavu: Kadirov priznao da je njegov sin morao da prebije ovog čoveka

Ozbiljno "nabadanje" u glavu: Kadirov priznao da je njegov sin morao da prebije ovog čoveka

Pravda 26.09.2023
Šef Čečenije Ramzan Kadirov objavio je na svom Telegram kanalu snimak na kojem njegov sin Adam tuče Nikitu Žuravela, koji je priveden zbog spaljivanja Kurana u Volgogradu. „Bez preterivanja, da, ponosan sam na Adamove postupke. Uvek ga je… »

Vesti dana »