Повезане вести

Потресна порука родитеља убијене девојчице из рибникара: "Ово је усликано 1. маја ове године, на Ади" (фото)

Потресна порука родитеља убијене девојчице из рибникара: "Ово је усликано 1. маја ове године, на Ади" (фото)

Курир 26.09.2023
Незапамћена трагедија која се догодила у Основној школи "Владислав Рибникар" у Београду потресла је људе широм нашег региона. О овој теми се и даље пише, а сада је објављена и потресна порука родитеља убијене девојчице Софије… »
Софија Негић је убијена у „Рибникару“, а ово је потресно присећање њене маме

Софија Негић је убијена у „Рибникару“, а ово је потресно присећање њене маме

Нова 26.09.2023
Софија Негић страдала је у масовном убиству основној школи "Владислав Рибникар", коју је похађала, 3. маја ове године. Поводом њеног рођендана, на порталу Јавни сервис, објављен је текст у коме је њена мама Миланка доноси… »
"Док сам жива биће и она": Писмо које је мајка убијене девојчице у Рибникару објавила тера сузе на очи: " Имам утисак да…

"Док сам жива биће и она": Писмо које је мајка убијене девојчице у Рибникару објавила тера сузе на очи: " Имам утисак да…

Блиц 26.09.2023
Софија Негић, једна је од деветоро убијене деце у Основној школи "Владислав Рибникар", а поводом њеног рођендана огласила се и њена мама Миланка која је написала потресну причу о својој убијеној ћерки која их је прерано… »
"Софија, мама и тата": Једна од лекција здраве породичне комуникације

"Софија, мама и тата": Једна од лекција здраве породичне комуникације

Инсајдер 26.09.2023
"Бавећи се темом ужасних злочина почињених 3. и 4. маја, схватио сам колико је тежа ситуација, од онога што би могло да се претпостави. За лажну слику, велику одговорност сносе креатори јавног мњења, који свесно или из… »
Прича о породици Софије Негић је лекција о здравој породичној комуникацији

Прича о породици Софије Негић је лекција о здравој породичној комуникацији

Еуроневс 26.09.2023
Аутор: Веран Матић Бавећи се темом ужасних злочина почињених 3. и 4. маја, схватио сам колико је тежа ситуација, од онога што би могло да се претпостави. За лажну слику, велику одговорност сносе креатори јавног мњења, који… »

Вести дана »