Povezane vesti

Kod Dubrovnika još traje potraga za mladićem i devojkom iz prevrnutog kajaka

Kod Dubrovnika još traje potraga za mladićem i devojkom iz prevrnutog kajaka

Politika 26.09.2023
ZAGREB – Kod Dubrovnika i dalje traje potraga za dvema osobama, mlađim muškarcem i ženskom osobom, još neutvrđenog identiteta. Kako je jutros javio HRT, policija je zamolila građane da im jave u slučaju da su osobe za kojima se traga njihovi… »
Dokumenta plutala morem Kod Dubrovnika još traje potraga za mladićem i devojkom iz prevrnutog kajaka

Dokumenta plutala morem Kod Dubrovnika još traje potraga za mladićem i devojkom iz prevrnutog kajaka

Dnevnik 26.09.2023
ZAGREB: Kod Dubrovnika i dalje traje potraga za dvema osobama, mlađim muškarcem i ženskom osobom, još neutvrđenog identiteta. Kako je jutros javio HRT, policija je zamolila građane da im jave u slučaju da su osobe za kojima se traga njihovi gosti… »
Kod Dubrovnika još traje potraga za dvoje mladih iz prevrnutog kajaka: " Zabrinjava me što sam našao i prsluke kako plutaju"

Kod Dubrovnika još traje potraga za dvoje mladih iz prevrnutog kajaka: " Zabrinjava me što sam našao i prsluke kako plutaju"

Blic 26.09.2023
Kod Dubrovnika i dalje traje potraga za dvema osobama, mlađim muškarcem i ženskom osobom, još neutvrđenog identiteta. Kako je jutros javio HRT, policija je zamolila građane da im jave u slučaju da su osobe za kojima se traga njihovi gosti. Zbog… »
Obustavljena potraga za mladim kajakašima kod Dubrovnika: Svi su nađeni

Obustavljena potraga za mladim kajakašima kod Dubrovnika: Svi su nađeni

Telegraf 26.09.2023
Potraga je pokrenuta juče kada je zbog jake bure došlo do prevrtanja kajaka. Pronađeni su svi kajakaši koji su juče nestali kod Dubrovnika, prenosi Index. Do večernjih sati spaseno je devetero ljudi, a nastavljena je potraga za još najmanje dvoje… »

Vesti dana »