Povezane vesti

Porodica ga se odrekla jer je bise*sualac! Šok ispovest pevača - Bojan bio u bolnici zbog depresije, a evo od čega živi!

Porodica ga se odrekla jer je bise*sualac! Šok ispovest pevača - Bojan bio u bolnici zbog depresije, a evo od čega živi!

Mondo 26.09.2023
Bojan Tomović, pevač koji se nedavno oglasio iz bolnice, gostovao u emisiji gde je otkrio da nije u kontaktu sa majkom i bratom. Bojan Tomović, pevač koji se nedavno oglasio iz bolnice, gostovao u emisiji gde je otkrio da nije u kontaktu sa majkom i… »
"Porodica me se odrekla" Bojan Tomović o borbi s teškom bolešću i najmračnijem periodu: Ponašam se kao biljka! A evo od…

"Porodica me se odrekla" Bojan Tomović o borbi s teškom bolešću i najmračnijem periodu: Ponašam se kao biljka! A evo od…

Kurir 26.09.2023
Pevač Bojan Tomović u svojoj ispovesti progovorio je o borbi sa bipolarnim poremećajem, otkrio da ga se porodica odrekla, ali i priznao od čega danas živi s obzirom na to da retko nastupa. - Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u… »
"Porodica me se odrekla": Bojan Tomović o borbi sa teškom bolešću i najmračnijem periodu, evo od čega živi: "Kaplju mi…

"Porodica me se odrekla": Bojan Tomović o borbi sa teškom bolešću i najmračnijem periodu, evo od čega živi: "Kaplju mi…

Blic 26.09.2023
Pevač Bojan Tomović u svojoj ispovesti progovorio je o borbi sa bipolarnim poremećajem, otkrio da ga se porodica odrekla, ali i priznao od čega danas živi s obzirom na to da retko nastupa. - Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u… »

Vesti dana »

Vesiću određen pritvor zbog uznemirenja javnosti

Vesiću određen pritvor zbog uznemirenja javnosti

Vesti online pre 1 satjoš 48 povezanih
Goran Ješić pušten na slobodu

Goran Ješić pušten na slobodu

Danas pre 15 satijoš 2 povezane
U nedelju novi građanski protest u Novom Sadu

U nedelju novi građanski protest u Novom Sadu

Novi magazin pre 47 minutajoš 13 povezanih