Povezane vesti
Porodica ga se odrekla jer je bise*sualac! Šok ispovest pevača - Bojan bio u bolnici zbog depresije, a evo od čega živi!
Mondo 26.09.2023
Bojan Tomović, pevač koji se nedavno oglasio iz bolnice, gostovao u emisiji gde je otkrio da nije u kontaktu sa majkom i bratom. Bojan Tomović, pevač koji se nedavno oglasio iz bolnice, gostovao u emisiji gde je otkrio da nije u kontaktu sa majkom i… »
"Porodica me se odrekla" Bojan Tomović o borbi s teškom bolešću i najmračnijem periodu: Ponašam se kao biljka! A evo od…
Kurir 26.09.2023
Pevač Bojan Tomović u svojoj ispovesti progovorio je o borbi sa bipolarnim poremećajem, otkrio da ga se porodica odrekla, ali i priznao od čega danas živi s obzirom na to da retko nastupa. - Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u… »
"Porodica me se odrekla": Bojan Tomović o borbi sa teškom bolešću i najmračnijem periodu, evo od čega živi: "Kaplju mi…
Blic 26.09.2023
Pevač Bojan Tomović u svojoj ispovesti progovorio je o borbi sa bipolarnim poremećajem, otkrio da ga se porodica odrekla, ali i priznao od čega danas živi s obzirom na to da retko nastupa. - Ni najvećem neprijatelju ne bih poželeo da se nađe u… »
Vesti dana »
IDF: Jutros izveden još jedan talas vazdušnih napada na ciljeve Hezbolaha
Politika pre 1 satjoš 16 povezanih