Povezane vesti
Poslanici minutom ćutanja odali poštu poginulim Srbima na Kosovu i Metohiji
RTV 26.09.2023
BANJALUKA - Današnja sednica Narodne skupštine Republike Srpske u Banjaluci počela je odavanjem pošte minutom ćutanja stradalim Srbima na Kosovu i Metohiji. Na dnevnom redu su poslanička pitanja u okviru "Aktuelnog časa". Potpredsednik Vlade Republike… »
Sednica nsrs počela minutom ćutanja za ubijene Srbe na Kosovu: Poslanici na dnevnom redu imaju više predloga zakona za…
Blic 26.09.2023
Sednica Narodne skupštine Republike Srpske na kojoj će poslanici po hitnom postupku razmatrati više predloga zakona počela je u Banjaluci minutom ćutanja i odavanjem pošte Srbima ubijenim na Kosovu i Metohiji. Vlada Srpske je sa dnevnog reda povukla… »
Vesti dana »

Komemorativne šetnje za žrtve u padu nadstrešnice u Novom Sadu: Sveće, cveće i 16 minuta tišine (foto, video)
Blic pre 55 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 41 minutajoš 49 povezanih

Sandra Božić (SNS) napadnuta na Voždovcu: Vučević poručio “Koji je to stadijum mržnje i besa”
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih

"On mene nije zvao kad sam polomio ruku, razočarao me je..." Đani ogorčen na Darka Lazića, ne želi da čuje za njega: Nova drama na estradi
Kurir pre 41 minutajoš 23 povezane

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 112 povezane