Povezane vesti

Nedović o odustajanju od nastupa za „orlove“: Ne kajem se, to je bila moja podluka

Nedović o odustajanju od nastupa za „orlove“: Ne kajem se, to je bila moja podluka

Dnevnik 26.09.2023
Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović je izjavio da se ne kaje zbog toga što je odustao od nastupa za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu. Nedović je posle Atine, gde je igrao na Akropolis kupu, doneo odluku o kojoj je prvo obavestio selektora… »
Ne kajem se, lepo sam proveo vreme! Nedović konačno progovorio o reprezentaciji Srbije i otkazu!

Ne kajem se, lepo sam proveo vreme! Nedović konačno progovorio o reprezentaciji Srbije i otkazu!

Mondo 26.09.2023
Nemanja Nedović progovorio je o reprezentaciji Srbije i otkazu pred Mundobasket. Nemanja Nedović progovorio je o reprezentaciji Srbije i otkazu pred Mundobasket. Nemanja Nedović (32) po prvi put progovorio je o povlačenju iz reprezentacije Srbije… »
Nedović o reprezentaciji: Nema kajanja

Nedović o reprezentaciji: Nema kajanja

Sport klub 26.09.2023
Bek Crvene zvezde Nemanja Nedović kaže da se ne kaje zbog svoje odluke da ode sa priprema reprezentacije Srbije. Posle dve pripremne utakmice pred Mundobasket, Nedović je saopštio da se nije snašao u ulozi koja mu je dodeljena i da zato napušta tim… »

Vesti dana »