Повезане вести
Вијести: Истрага у случају Тунел, копали од јула, четири дана износили ствари из суда
Н1 Инфо 27.09.2023
У депо Вишег суда у Подгорици проваљено је 8. септембра, а лопови су материјалне доказе похрањене у тој просторији крали до 11. септембра, утврђено је истрагом подгоричког тужилаштва и полиције, сазнају Вијести. Према истим… »
Српски "рудари" четири дана износили доказе из депоа суда: Украли 15 пиштоља и три пушке из закључане собе - копали тунел од…
Вечерње новости 27.09.2023
КРИМИНАЛНА организација која је ископала тунел дуг 30 метара у Његошевој улици у Подгорици до зграде Вишег суда где се налази депо са доказним материјалом осумњичених, провалила је 8. септембра у просторију, а "посао" су… »
Случај „Тунел“: обили канцеларију за оружје, однели 16 пиштоља и три пушке
Политика 27.09.2023
Подгоричко Основно тужилаштво, донело је наредбу о спровођењу истраге против Вељка Марковића, Милана Марковића, Дејана Јовановића, Владимира Ерића, Предрага Миротића и више НН лица, због сумње да су део криминалне групе која… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 5 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана