Повезане вести

Шесторо младих тужи 32 земље због климатских промена

Еуроневс 27.09.2023
Шесторо младих људи из Португалије поднело је Европском суду за људска права тужбе против 32 земље због климатских промена, пренели су локални медији. "Осец́ала сам страх. Пожари су ме заиста забринули и подстакли да се… »
Климатске промене: „Желим свет без загађења и да будем здрава" - шесторо младих Португалаца тужи владе 32 земље

Климатске промене: „Желим свет без загађења и да будем здрава" - шесторо младих Португалаца тужи владе 32 земље

Јужне вести 27.09.2023
„Осећала сам страх", каже Клаудија Дуарте Агостино док се присећа екстремног топлотног таласа и пожара који су 2017. прохујали Португалом и у којима је страдало више од 100 људи. „Шумски пожари су ме заиста учинили анксиозном у… »
Климатске промене: „Желим да будем здрава и свет без загађења“ – шесторо младих Португалаца тужи владе 32 земље

Климатске промене: „Желим да будем здрава и свет без загађења“ – шесторо младих Португалаца тужи владе 32 земље

Данас 27.09.2023
„Осећала сам страх“, каже Клаудија Дуарте Агостино док се присећа екстремног топлотног таласа и пожара који су 2017. прохујали Португалом и у којима је страдало више од 100 људи. „Шумски пожари су ме заиста учинили анксиозном у… »

ИндексОнлине 27.09.2023
ЛИСАБОН – Шесторо младих људи из Португалије поднело је Европском суду за људска права тужбе против 32 земље због климатских промена, пренели су локални медији. “Осец́ала сам страх. Пожари су ме заиста забринули и подстакли да… »
"Питам се какву ћу будућност имати": Шесторо младих тужи 32 земље због климатских промена

"Питам се какву ћу будућност имати": Шесторо младих тужи 32 земље због климатских промена

Блиц 27.09.2023
Шесторо младих људи из Португала поднело је Европском суду за људска права тужбе против 32 земље због климатских промена, пренели су локални медији. - Осећала сам страх. Пожари су ме заиста забринули и подстакли да се запитам… »

Инсајдер 27.09.2023
Шесторо младих из Португалије поднело је Европском суду за људска права тужбе против 32 земље због климатских промена, пренели су локални медији. "Осец́ала сам страх. Пожари су ме заиста забринули и подстакли да се запитам… »

Вести дана »