Povezane vesti
Alkaras preti: Hoću da uzmem Novaku broj 1
Vesti online 27.09.2023
Karlos Alkaras će ove nedelje prvi put igrati u Kini. Španac je prvi nosilac na seriji 500 u Pekingu a na startu se sastaje sa Nemcem Hanfmanom, 53. na svetu. – Spreman sam za debi – istakao je Alkaras koji je uzeo kraći odmor posle US opena. “Trenirao… »
Siner: Nema samo Novaka… Želim da budem raznovrsniji
Sport klub 27.09.2023
Italijanski teniser Janik Siner oduševljen je atmosferom u Pekingu, pred turnir iz serije 500. „Nikad dosad nisam bio u Kini, srećan sam zbog ovog novog iskustva. Nisam očekivao da publika toliko voli tenis, tako da je lepo biti ovde. Ne vidi se često… »
Medvedev: Najjači turnir iz serije 500 u istoriji
Sport klub 27.09.2023
Ruski teniser Danil Medvedev nada se dobrom rezultatu u Pekingu, u svom prvom turniru posle poraza od Novaka Đokovića u finalu US opena. U Aziji je Rus osvajao već Tokio i Šangaj, i prijaju mu uslovi. „Uvek sam znao da u Pekingu igraju skoro svi… »
Alkaraz priznao da je opsednut đokovićem: "Mislim o tome na svakom treningu" - hoće da ga skine sa #1
Mondo 27.09.2023
Novak Đoković je stalno na meti drugih tenisera, a sada ga pod budnim okom drži Karlos Alkaraz. Novak Đoković je stalno na meti drugih tenisera, a sada ga pod budnim okom drži Karlos Alkaraz. Srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak je otpočeo 392… »
Karlos Alkaraz: Cilj mi je da se vratim na vrh ATP liste
Euronews 27.09.2023
Španski teniser Karlos Alkaraz izjavio je danas u Pekingu da mu je glavni cilj da se vrati na prvo mesto ATP liste i dodao da ima veliku motivaciju da ostvari dobre rezultate na turnirima do kraja sezone, prenosi britanski Ekspres. Alkaraz će igrati ove… »
Alkaraz: "Cilj mi je da se vratim na prvo mesto"
Sportske.net 27.09.2023
Španski teniser Karlos Alkaraz, drugi igrač sveta, ove sedmice će po prvi put u karijeri nastupati na ATP turniru iz serije 500 u Pekingu, a nakon toga će debitovati i na mastersu u Šangaju. Alkaraz će na oba turnira u Kini biti prvi nosilac, jer je… »
Alkaras: Želim da uzmem Novaku broj 1
Sport klub 27.09.2023
Karlos Alkaras će ove nedelje prvi put igrati u Kini. Španac je prvi nosilac na seriji 500 u Pekingu a na startu se sastaje sa Nemcem Hanfmanom, 53. na svetu. – Spreman sam za debi – istakao je Alkaras koji je uzeo kraći odmor posle Ju-Es opena.-… »
Vesti dana »

Šteta: Sinančević ostao bez finala na Svetskom prvenstvu, bio je tako blizu
Nova pre 50 minutajoš 10 povezanih

Zemljotres jačine 7,4 stepena po Rihterovoj skali kod istočne obale Kamčatke
RTV pre 20 minutajoš 6 povezanih

Erika Kirk se oprostila od ubijenog supruga, pa poručila: Sad nosi krunu mučenika, krici će odjekivati svetom
Telegraf pre 45 minutajoš 5 povezanih