Повезане вести

Алкарас прети: Хоћу да узмем Новаку број 1

Алкарас прети: Хоћу да узмем Новаку број 1

Вести онлине 27.09.2023
Карлос Алкарас ће ове недеље први пут играти у Кини. Шпанац је први носилац на серији 500 у Пекингу а на старту се састаје са Немцем Ханфманом, 53. на свету. – Спреман сам за деби – истакао је Алкарас који је узео краћи одмор… »
Синер: Нема само Новака… Желим да будем разноврснији

Синер: Нема само Новака… Желим да будем разноврснији

Спорт клуб 27.09.2023
Италијански тенисер Јаник Синер одушевљен је атмосфером у Пекингу, пред турнир из серије 500. „Никад досад нисам био у Кини, срећан сам због овог новог искуства. Нисам очекивао да публика толико воли тенис, тако да је лепо бити… »
Медведев: Најјачи турнир из серије 500 у историји

Медведев: Најјачи турнир из серије 500 у историји

Спорт клуб 27.09.2023
Руски тенисер Данил Медведев нада се добром резултату у Пекингу, у свом првом турниру после пораза од Новака Ђоковића у финалу УС опена. У Азији је Рус освајао већ Токио и Шангај, и пријају му услови. „Увек сам знао да у Пекингу… »
Алкараз признао да је опседнут ђоковићем: "Мислим о томе на сваком тренингу" - хоће да га скине са #1

Алкараз признао да је опседнут ђоковићем: "Мислим о томе на сваком тренингу" - хоће да га скине са #1

Мондо 27.09.2023
Новак Ђоковић је стално на мети других тенисера, а сада га под будним оком држи Карлос Алкараз. Новак Ђоковић је стално на мети других тенисера, а сада га под будним оком држи Карлос Алкараз. Српски тенисер Новак Ђоковић у… »
Карлос Алкараз: Циљ ми је да се вратим на врх АТП листе

Карлос Алкараз: Циљ ми је да се вратим на врх АТП листе

Еуроневс 27.09.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз изјавио је данас у Пекингу да му је главни циљ да се врати на прво место АТП листе и додао да има велику мотивацију да оствари добре резултате на турнирима до краја сезоне, преноси британски… »
Алкараз: "Циљ ми је да се вратим на прво место"

Алкараз: "Циљ ми је да се вратим на прво место"

Спортске.нет 27.09.2023
Шпански тенисер Карлос Алкараз, други играч света, ове седмице ће по први пут у каријери наступати на АТП турниру из серије 500 у Пекингу, а након тога ће дебитовати и на мастерсу у Шангају. Алкараз ће на оба турнира у Кини бити… »
Алкарас: Желим да узмем Новаку број 1

Алкарас: Желим да узмем Новаку број 1

Спорт клуб 27.09.2023
Карлос Алкарас ће ове недеље први пут играти у Кини. Шпанац је први носилац на серији 500 у Пекингу а на старту се састаје са Немцем Ханфманом, 53. на свету. – Спреман сам за деби – истакао је Алкарас који је узео краћи одмор… »

Вести дана »