Povezane vesti
Učesnica "elite" iznela šok detalje o sebi! Završila u domu za maloletna lica, išla protiv zakona, pa sada sve priznala
Kurir 27.09.2023
U Belu kuću stiglo je novo pismo Velikog šefa u kojem piše da svaki zadrugar treba da javno ispriča svoju najveću životnu grešku. Učesnici su redom ustajali i govorili svoje najveće greške, a Sara Šljivar sve je šokirala svojom pričom. Naime… »
"Bila sam u zatvoru": Šok u prenosu iz Zadruge - prenosila novac preko granice, dečko je ubedio da ukradu kofer!
Mondo 27.09.2023
Aneli Ahmić, učesnica rijalitija Zadruga - Elita, otkrila detalje iz svoje prošlosti. Aneli Ahmić, učesnica rijalitija Zadruga - Elita, otkrila detalje iz svoje prošlosti Aneli Ahmić, koja je na samom startu Elite napravila pometnju pričom o… »
"Bila sam U zatvoru, moja porodica je dobijala pretnje": Aneli Ahmić preko granice prenosila novac kriminalcima, ovaj posao ju…
Blic 27.09.2023
Aktuelna rijaliti učesnica Aneli Ahmić je sinoć pred svima ispričala svoju najveću životnu grešku zbog koje se i dan danas kaje. - Ja ću ovde pričati u šiframa, jer ne bih volela tako o ljudima koji nisu živi. Ta stvar mi se u životu najgore… »
Aneli preko granice prenosila novac kriminalcima: Zbog opasnog momka završila u zatvoru i umalo izgubila glavu, jezivi…
Kurir 27.09.2023
Veliki šef sinoć je u Elitu poslao važno pismo i takmičarima dao zadatak kakav do sad nisu imali. Naime, oni su morali da pred svima ispričaju svoju veliku grešku, zbog koje se i dan danas kaju i otkriju kako im je taj potez uticao na život. Noć… »
Gušila se u u suzama: Sin Milene Kačavende dobio sepsu
Alo 27.09.2023
Milena Kačavenda je otkrila strašan period kroz koji je prošla sa svojim sinom, zbog zdravstvene situacije koja mu se iskomplivala, dok ona nije bila u državi. Učesnici rijalitija "Elita" sinoć su dobili važan zadatak od Velikog šefa. Naime, oni… »
Vesti dana »
Novak Đoković posle plasmana u polufinale: Saša Zverev je budan i gledao je ovo
Danas pre 5 satijoš 74 povezane
„Bizarna predstava Ane Brnabić“ i „pokušaj anesteziranja javnosti“: Opozicija o sednici Odbora za obrazovanje
N1 Info pre 1 satjoš 42 povezane
Poznato stanje povređenih u požaru u Barajevu: Oglasila se VMA: Imaju teško trovanje, jedna pacijentkinja na respiratoru
Blic pre 28 minutajoš 57 povezanih
Broj poginulih u požaru u hotelu u turskom skijalištu Kartalkaya porastao na 76
Al Jazeera pre 1 satjoš 39 povezanih