Povezane vesti
Učesnica "elite" iznela šok detalje o sebi! Završila u domu za maloletna lica, išla protiv zakona, pa sada sve priznala
Kurir 27.09.2023
U Belu kuću stiglo je novo pismo Velikog šefa u kojem piše da svaki zadrugar treba da javno ispriča svoju najveću životnu grešku. Učesnici su redom ustajali i govorili svoje najveće greške, a Sara Šljivar sve je šokirala svojom pričom. Naime, Sara je… »
"Bila sam u zatvoru": Šok u prenosu iz Zadruge - prenosila novac preko granice, dečko je ubedio da ukradu kofer!
Mondo 27.09.2023
Aneli Ahmić, učesnica rijalitija Zadruga - Elita, otkrila detalje iz svoje prošlosti. Aneli Ahmić, učesnica rijalitija Zadruga - Elita, otkrila detalje iz svoje prošlosti Aneli Ahmić, koja je na samom startu Elite napravila pometnju pričom o Staniji… »
"Bila sam U zatvoru, moja porodica je dobijala pretnje": Aneli Ahmić preko granice prenosila novac kriminalcima, ovaj posao ju…
Blic 27.09.2023
Aktuelna rijaliti učesnica Aneli Ahmić je sinoć pred svima ispričala svoju najveću životnu grešku zbog koje se i dan danas kaje. - Ja ću ovde pričati u šiframa, jer ne bih volela tako o ljudima koji nisu živi. Ta stvar mi se u životu najgore desila… »
Aneli preko granice prenosila novac kriminalcima: Zbog opasnog momka završila u zatvoru i umalo izgubila glavu, jezivi detalji!…
Kurir 27.09.2023
Veliki šef sinoć je u Elitu poslao važno pismo i takmičarima dao zadatak kakav do sad nisu imali. Naime, oni su morali da pred svima ispričaju svoju veliku grešku, zbog koje se i dan danas kaju i otkriju kako im je taj potez uticao na život. Noć je… »
Vesti dana »
Studentski skup „Raskršće – biramo zajedno“[blog uživo]: Želimo mirnu smenu vlasti
Južne vesti pre 1 danjoš 22 povezane
RIK: Na parlamentarnim izborima 25. oktobra pravo glasa ima 6.450.523 građana, odbijen prigovor studentske liste
Dnevnik pre 1 danjoš 9 povezanih
Moskva zadovoljna nakon Trampove konstatacije da je Ukrajini potreban novi predsednik
Insajder pre 2 satajoš 110 povezanih
RIK odbio prigovor Studentske liste o biračkim mestima u inostranstvu
Blic pre 2 satajoš 10 povezanih