Повезане вести
Учесница "елите" изнела шок детаље о себи! Завршила у дому за малолетна лица, ишла против закона, па сада све признала
Курир 27.09.2023
У Белу кућу стигло је ново писмо Великог шефа у којем пише да сваки задругар треба да јавно исприча своју највећу животну грешку. Учесници су редом устајали и говорили своје највеће грешке, а Сара Шљивар све је шокирала својом… »
"Била сам у затвору": Шок у преносу из Задруге - преносила новац преко границе, дечко је убедио да украду кофер!
Мондо 27.09.2023
Анели Ахмић, учесница ријалитија Задруга - Елита, открила детаље из своје прошлости. Анели Ахмић, учесница ријалитија Задруга - Елита, открила детаље из своје прошлости Анели Ахмић, која је на самом старту Елите направила… »
"Била сам У затвору, моја породица је добијала претње": Анели Ахмић преко границе преносила новац криминалцима, овај посао ју…
Блиц 27.09.2023
Актуелна ријалити учесница Анели Ахмић је синоћ пред свима испричала своју највећу животну грешку због које се и дан данас каје. - Ја ћу овде причати у шифрама, јер не бих волела тако о људима који нису живи. Та ствар ми се у… »
Анели преко границе преносила новац криминалцима: Због опасног момка завршила у затвору и умало изгубила главу, језиви детаљи!…
Курир 27.09.2023
Велики шеф синоћ је у Елиту послао важно писмо и такмичарима дао задатак какав до сад нису имали. Наиме, они су морали да пред свима испричају своју велику грешку, због које се и дан данас кају и открију како им је тај потез… »
Гушила се у у сузама: Син Милене Качавенде добио сепсу
Ало 27.09.2023
Милена Качавенда је открила страшан период кроз који је прошла са својим сином, због здравствене ситуације која му се искомпливала, док она није била у држави. Учесници ријалитија "Елита" синоћ су добили важан задатак од Великог… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 37 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Радио сто плус пре 33 минутајош 14 повезаних