Povezane vesti

"Bila sam tinejdžerka kad me je silovao, mislila sam da ću to poneti sa sobom u grob": Tajči otkrila da je bila zlostavljana

"Bila sam tinejdžerka kad me je silovao, mislila sam da ću to poneti sa sobom u grob": Tajči otkrila da je bila zlostavljana

Blic 27.09.2023
Uz njene hitove plesala je cela bivša Jugoslavija, a danas živi američki san i vodi svoj blog pod imenom Tatjana Kameron, svima poznatom kao Tajči. Tajči je veliku popularnost stekla krajem osamdesetih sa hitom „Hajde da ludujemo“. Nakon toga… »
Zvezda bivše Jugoslavije progovorila o zlostavljanju: Nisam ni mami rekla, odlučila sam da to ponesem u grob Tajči živi s…

Zvezda bivše Jugoslavije progovorila o zlostavljanju: Nisam ni mami rekla, odlučila sam da to ponesem u grob Tajči živi s…

Kurir 27.09.2023
Tatjana Matejaš Kameron poznatija kao Tajči gostovala je kod Tatjane Jurić u podkastu "Skip or Beep" Bravo radija. Prisetila se teških životnih trenutaka, otkrila zašto je na vrhuncu slave otišla u Ameriku u potpunu anonimnost, ali i kako je… »
Tajči otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja

Tajči otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja

N1 Info 27.09.2023
Pevačica otkrila nepoznate detalje iz mladosti. Pevačica Tatjana Kameron poznatija kao Tajči, veliku popularnost stekla je krajem osamdesetih sa hitom „Hajde da ludujemo“. Nakon toga snimila je još nekoliko populanih numera, a potom iznenada… »
Potresno obraćanje Tajči: Bila sam žrtva seksualnog zlostavljanja, mislila sam da ću to poneti u grob

Potresno obraćanje Tajči: Bila sam žrtva seksualnog zlostavljanja, mislila sam da ću to poneti u grob

Telegraf 27.09.2023
- Nema imena, to nije uopšte niti važno, jer to je toliko puno vremena prošlo, ne možeš ti sada nekoga tražiti, nije to cilj... Ja ne znam je li ta osoba živa uopšte, a s druge strane da ulažem energiju u to - rekla je. Tatjana Matejaš Kameron… »
Tajči otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja: „Ni mami nisam o tome pričala jer sam želela da je zaštitim“

Tajči otkrila da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja: „Ni mami nisam o tome pričala jer sam želela da je zaštitim“

Nova 27.09.2023
Pevačica otkrila nepoznate detalje iz mladosti. Pevačica Tatjana Kameron poznatija kao Tajči, veliku popularnost stekla je krajem osamdesetih sa hitom „Hajde da ludujemo“. Nakon toga snimila je još nekoliko populanih numera, a potom iznenada… »
Cela Jugoslavija je ludela za njom, SAD otkrila jezivu tajnu: Tajči silovana kao tinejdžerka - "Kako to majci da kažem?"

Cela Jugoslavija je ludela za njom, SAD otkrila jezivu tajnu: Tajči silovana kao tinejdžerka - "Kako to majci da kažem?"

Mondo 27.09.2023
Pevačica Tajči, koja je stekla slavu pesmom "Hajde da ludujemo ove noći" i koja godinama živi i radi u Americi, ispričala jezive detalje iz prošlosti. Pevačica Tajči, koja je stekla slavu pesmom "Hajde da ludujemo ove noći" i koja godinama živi… »

Vesti dana »