Повезане вести
"Била сам тинејџерка кад ме је силовао, мислила сам да ћу то понети са собом у гроб": Тајчи открила да је била злостављана
Блиц 27.09.2023
Уз њене хитове плесала је цела бивша Југославија, а данас живи амерички сан и води свој блог под именом Татјана Камерон, свима познатом као Тајчи. Тајчи је велику популарност стекла крајем осамдесетих са хитом „Хајде да… »
Звезда бивше Југославије проговорила о злостављању: Нисам ни мами рекла, одлучила сам да то понесем у гроб Тајчи живи с…
Курир 27.09.2023
Татјана Матејаш Камерон познатија као Тајчи гостовала је код Татјане Јурић у подкасту "Скип ор Бееп" Браво радија. Присетила се тешких животних тренутака, открила зашто је на врхунцу славе отишла у Америку у потпуну анонимност… »
Потресно обраћање Тајчи: Била сам жртва сексуалног злостављања, мислила сам да ћу то понети у гроб
Телеграф 27.09.2023
- Нема имена, то није уопште нити важно, јер то је толико пуно времена прошло, не можеш ти сада некога тражити, није то циљ... Ја не знам је ли та особа жива уопште, а с друге стране да улажем енергију у то - рекла је. Татјана… »
Тајчи открила да је била жртва сексуалног злостављања
Н1 Инфо 27.09.2023
Певачица открила непознате детаље из младости. Певачица Татјана Камерон познатија као Тајчи, велику популарност стекла је крајем осамдесетих са хитом „Хајде да лудујемо“. Након тога снимила је још неколико популаних нумера, а… »
Тајчи открила да је била жртва сексуалног злостављања: „Ни мами нисам о томе причала јер сам желела да је заштитим“
Нова 27.09.2023
Певачица открила непознате детаље из младости. Певачица Татјана Камерон познатија као Тајчи, велику популарност стекла је крајем осамдесетих са хитом „Хајде да лудујемо“. Након тога снимила је још неколико популаних нумера, а… »
Цела Југославија је лудела за њом, САД открила језиву тајну: Тајчи силована као тинејџерка - "Како то мајци да кажем?"
Мондо 27.09.2023
Певачица Тајчи, која је стекла славу песмом "Хајде да лудујемо ове ноћи" и која годинама живи и ради у Америци, испричала језиве детаље из прошлости. Певачица Тајчи, која је стекла славу песмом "Хајде да лудујемо ове ноћи" и… »
Вести дана »
Ђурић: Чланице ЕУ да узму у обзир да је ЕК пети пут препоручила отварање Кластера 3
НИН пре 55 минутајош 30 повезаних
Ценовници трговинских ланаца у Србији од данас могу да се провере онлајн
Југмедиа пре 35 минутајош 21 повезана
Општина Власотинце позива грађане да преко државног програма “Свој на своме” уреде имовинска права
Југмедиа пре 15 минутајош 31 повезана
ЦИВИЦУС Монитор: Оцена грађанског простора у Србији, са "опструираног", пала на ниво "под репресијом"
Мој Нови Сад пре 45 минутајош 15 повезаних