Повезане вести
Ољи Црногорац се након вантелесне оплодње живот променио из корена: „Рапидно пропадам физички и психички“
Нова 27.09.2023
Некадашњој водитељки резултати су се погоршали, али покушава да задржи ведар дух. Бивша манекенка и водитељка Оља Црногорац прошла је кроз агонију због процеса вантелесне оплодње. „На вештачку оплодњу сам отишла потпуно… »
"Постала сам нека друга жена" Оља Црногорац проговорила о борби за потмоство: Не могу да дишем, мишићи су ми као желатин
Курир 27.09.2023
Водитељка Оља Црногорац проговорила је о јако тешком животном периоду. Борба за потомство ју је умало коштала живота, а сада је изнела све детаље о томе. Како каже, Оља је желела да се оствари као мајка, те је отишла на… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 58 минутајош 3 повезане
Трамп је управо дао Зеленском најстрашнији ултиматум?! Време му брзо истиче, а у ризику је читава земља: Притисак никад јачи, а Путин већ трља руке
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана