Povezane vesti
Komandant NATO u Evropi: Ruska agresija i terorističke grupe su nam najveće pretnje
Novi magazin 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli ocenio je u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. „Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim vremenima… »
Komandant NATO u Evropi: Ruska agresija i terorističke grupe su nam najveće pretnje
N1 Info 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli ocenio je u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. „Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim vremenima… »
Komandant NATO u Evropi upozorava: Ruska agresija i terorističke grupe najveća pretnja Alijansi
Insajder 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli oceniio je danas u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. "Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim… »
Vesti dana »
Nagli obrt večeras stiže sa severozapada: Vetar drastično menja pravac i donosi grmljavinske pljuskove
Mondo pre 28 minutajoš 12 povezanih
Teška nesreća u Beogradu: Tinejdžer (16) u teškom stanju nakon sudara motora i automobila
Kurir pre 23 minutajoš 11 povezanih
Putin: Spremni i voljni da pregovaramo s Ukrajinom na osnovama utvrđenim u Enkoridžu
Insajder pre 8 minutajoš 11 povezanih
Razbijanje, gaženje, katastrofa! "Orlovi" demolirani, pa razapeti u meksičkim medijima: Evo kako je ispraćena nova bruka fudbalera Srbije!
Kurir pre 33 minutajoš 14 povezanih
Odbor za kontrolu službi bezbednosti usvojio izveštaje BIA i stanje bezbednosti u Srbiji
Danas pre 7 satijoš 2 povezane