Povezane vesti
Komandant NATO u Evropi: Ruska agresija i terorističke grupe su nam najveće pretnje
Novi magazin 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli ocenio je u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. „Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim vremenima… »
Komandant NATO u Evropi: Ruska agresija i terorističke grupe su nam najveće pretnje
N1 Info 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli ocenio je u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. „Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim vremenima… »
Komandant NATO u Evropi upozorava: Ruska agresija i terorističke grupe najveća pretnja Alijansi
Insajder 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli oceniio je danas u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. "Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Nema nestašica goriva, snabdevanje stabilno i bez gužvi
RTV Novi Pazar pre 23 minutajoš 27 povezanih
IRGC: Pokrenut novi talas raketnih udara, mete Tel Aviv, Negev, Ramat Gan i Beršeba
RTV pre 38 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju: prolećni dani do četvrtka, zatim nagla promena i povratak zime
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 44 povezane
Hrvatska policija objasnila zašto je Draško Stanivuković bio priveden: Sada je pušten na slobodu
Nova pre 53 minutajoš 27 povezanih