Povezane vesti
Komandant NATO u Evropi: Ruska agresija i terorističke grupe su nam najveće pretnje
Novi magazin 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli ocenio je u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. „Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim… »
Komandant NATO u Evropi: Ruska agresija i terorističke grupe su nam najveće pretnje
N1 Info 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli ocenio je u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. „Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim… »
Komandant NATO u Evropi upozorava: Ruska agresija i terorističke grupe najveća pretnja Alijansi
Insajder 27.09.2023
Vrhovni komandant savezničkih NATO snaga u Evropi američki general Kristofer Kavoli oceniio je danas u Skoplju da ruska agresija i terorističke grupe predstavljaju najjaču pretnju Alijansi. "Reč je o istorijskim vremenima, a mi živimo u istorijskim… »
Vesti dana »

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 4 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 47 minutajoš 17 povezanih

Studenti u blokadi u Novom Sadu noćas blokirali zgradu Skupštine grada, zovu građane da im se pridruže, policija reagovala (VIDEO, FOTO)
Danas pre 12 minutajoš 8 povezanih