Povezane vesti
Planirana isključenja struje za četvrtak 28. septembar
RTK 27.09.2023
Zbog radova na održavanju elektrodistributivne mreže bez struje će u četvrtak, 28. septembra ostati pojedina naselja u Kragujevcu i okolini: Ogranak Opština Vreme Ulice Kragujevac Knić 08:00 – 16:00 Pajsijević Dom Kragujevac Kragujevac 08:00 – 15:00… »
Bez struje u Pajsijeviću, Guberevcu, Zakuti i Petropolju
RTK 27.09.2023
Zbog radova na održavanju elektrodistributivne mreže bez struje će u sredu, 27. septembra ostati sledeći potrošači: Ogranak Opština Vreme Ulice Kragujevac Knić 08:00 – 16:00 Pajsijević Dom Kragujevac Knić 09:00 – 15:00 Pajsijević, Guberevac, Zakuta… »
Vesti dana »

Burno u Skupštini Novog Sada: Usvojen rebalans budžeta, uoči sednice intervenisala policija
NIN pre 1 satjoš 59 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede: Važne izmene u Nacrtu zakona o organskoj proizvodnji
NIN pre 2 satajoš 15 povezanih

Neočekivane smene u Junajted grupi: Novinari i urednici apelovali na zaštitu nezavisnog novinarstva
Nedeljnik pre 57 minutajoš 21 povezana

"Juče ih je bilo 12": Đurić o građanima Srbije u Izraelu, otkrio koliko ih je prijavljeno za evakuaciju: Formiran je krizni štab
Blic pre 5 satijoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih