Povezane vesti
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnih raketa Ukrajini
Politika 27.09.2023
SOFIJA - Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i… »
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnog oružja Ukrajini
N1 Info 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije za… »
Bugarski parlament odobrio slanje nepotrebnog oružja Ukrajini
Insajder 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije za… »
Vesti dana »
Skupština usvojila zakon o roditeljima negovateljima, stroža pravila za oružje i ograničila troškove izbornih kampanja
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 43 povezane
Novi snimci Rajanerovog Boeinga otkrivaju ozbiljna oštećenja motora i razbijen prozor u kabini
Aero.rs pre 26 minutajoš 50 povezanih
Počelo uklanjanje zaraženih svinja u Hrtkovcima. Skoro 11.000 životinja na udaru opasnog virusa
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih
"Ako me Iran ubije..." Tramp ostavio instrukcije administraciji: "Biće bombardovani kao nikad!"
Kurir pre 42 minutajoš 57 povezanih