Povezane vesti
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnih raketa Ukrajini
Politika 27.09.2023
SOFIJA - Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i… »
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnog oružja Ukrajini
N1 Info 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije za… »
Bugarski parlament odobrio slanje nepotrebnog oružja Ukrajini
Insajder 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije za… »
Vesti dana »
(BLOG) Poplave u Nepalu: Raste broj mrtvih, strah od novog talasa - državljanka Srbije među nestalima
N1 Info pre 16 minutajoš 26 povezanih
Nova norveška kraljica bila u kontaktu sa Epstajnom; Detalji šokirali javnost
B92 pre 46 minutajoš 26 povezanih
RHMZ izdao upozorenje za područje Deliblatske peščare zbog jakog vetra: Očekuju se udari od 35 do 72 kilometra na sat
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 25 povezanih
Zvezda čeka žreb i rivale u Ligi konferencije: Mogući rivali, Hajduk, Borac, Ajaks...
Večernje novosti pre 36 minutajoš 35 povezanih