Povezane vesti
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnih raketa Ukrajini
Politika 27.09.2023
SOFIJA - Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i… »
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnog oružja Ukrajini
N1 Info 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije… »
Bugarski parlament odobrio slanje nepotrebnog oružja Ukrajini
Insajder 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije… »
Vesti dana »

Nova krivična prijava: Nije planirano saslušanje Đokića, Tužilaštvo traži obaveštenja od Rektorata
N1 Info pre 56 minutajoš 48 povezanih

Deveti dan blokade RTS-a: Studenti odali poštu radnicima nastradalim u NATO bombardovanju
Insajder pre 21 minutajoš 55 povezanih

Uhapšeni bivši direktor javnog preduzeća i predsednik sindikata iz Sremske Mitrovice
Euronews pre 2 satajoš 25 povezanih

Za Ameriku mirovni pregovori u Londonu 'tehnički', devet mrtvih u ruskom napadu na Ukrajinu
BBC News pre 1 satjoš 21 povezana