Povezane vesti
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnih raketa Ukrajini
Politika 27.09.2023
SOFIJA - Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i… »
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnog oružja Ukrajini
N1 Info 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije za… »
Bugarski parlament odobrio slanje nepotrebnog oružja Ukrajini
Insajder 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije za… »
Vesti dana »
Počeo plej-in u NBA ligi: Viđena dva fenomenalna meča, kraj za Jovića, Avdija junak
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih
Stotine turskih vozila probilo granicu sa Iranom u znak protesta
Politika pre 32 minutajoš 16 povezanih
Pljuskovi sa grmljavinom danas očekuju ove predele Srbije: Padavine se najviše očekuju u ovom delu dana
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
Počeo sastanak Vučića sa najvišim rukovodstvom Ministarstva odbrane i Vojske Srbije
NIN pre 56 minutajoš 11 povezanih