Povezane vesti
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnih raketa Ukrajini
Politika 27.09.2023
SOFIJA - Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i… »
Bugarski parlament odobrio slanje neispravnog oružja Ukrajini
N1 Info 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije… »
Bugarski parlament odobrio slanje nepotrebnog oružja Ukrajini
Insajder 27.09.2023
Bugarski parlament je danas odobrio dodatnu vojnu pomoć Ukrajini za rat sa Rusijom, javila ja državna agencija BTA. Poslanici su odobrili isporuku Ukrajini neispravnih raketa zemlja-vazduh za ruski sistem protiv-vazduhoplovne odbrane S-300 i municije… »
Vesti dana »

Majkl Meloun ujeo Nikolu Jokića za srce: Pred milionima rekao da nije MVP, podržao mu rivala
Mondo pre 22 minutajoš 13 povezanih

Uživo supersonični avion raspalio po ukrajinskoj vojsci! Padaju bombe, odjekuju eksplozije na frontu (video)
Alo pre 38 minutajoš 11 povezanih

Promenljivo i nestabilno vreme,povremeno sa kisom,temperatura do 25 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 7 minutajoš 10 povezanih

Srednjoškolci protestuju ispred Ministarstva prosvete zbog produžetka školske godine
Insajder pre 23 minutajoš 3 povezane

Sudar tri automobila u Malom Mokrom Lugu, povređena dvojica muškaraca
Euronews pre 28 minutajoš 8 povezanih