Повезане вести
Вучић објаснио зашто плаћамо најскупље гориво у региону и одговор ће вас изнервирати
Нова 28.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су цене горива у Србији више у односу на регион, зато што ми имамо највеће акцизно оптерећење на нафту. „Зашто? Зато што, када већ о томе говоримо, где је од тих земаља јефтинија… »
"До краја године инфлација може бити 8 одсто": Вучић: У Србији најнижа цена струје, хлеба и јаја у региону
Блиц 28.09.2023
Председник Србије Александар Вучић гостовао је на РТС где је говорио о економској ситуацији у којој се налази Србија. - Ми не живимо у нормалном времену. Имамо рат на европском тлу, проблеме на КиМ. Многи у региону говоре да хоће… »
Вучић о томе зашто је гориво у Србији скупље него у региону: Држава мора да има своје приходе
Радио 021 28.09.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су цене горива у Србији скупље у односу на регион, зато што ми имамо највеће акцизно оптерећење на нафту. "Зашто? Зато што, када већ о томе говоримо, где је од тих земаља… »
Вучић о високим ценама нафте: Имамо највеће акцизно оптерећење, видећемо шта држава може да предузме
Телеграф 28.09.2023
Председник Србије истакао је да је деловање државе "ограничено ММФ-ом" Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да су цене горива у Србији скупље у односу на регион, зато што ми имамо највеће акцизно оптерећење на… »
Вучић о економским темама: Инфлација до краја године 8 одсто, сада је 11,5
Данас 27.09.2023
Говорећи о инфлацији, председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да ћемо завршити годину на 8 посто, сада је 11,5 одсто, рекао је Вучић. Имамо акцизно оптерећење највеће на нафту, али су код нас најниже цене струје… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 1 сатјош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 2 сатајош 3 повезане
Трамп наводно Зеленском дао рок од неколико дана за одговор на амерички мировни план
Данас пре 2 сатајош 1 повезана